[韓劇] 機智醫生生活 S2 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔緊要大家見爆post就開啦
唔係成日上到水
郭善英演技幾好啊~~睇佢做男朋友入面做宋慧喬秘書~

有人自己p
其實P得唔錯, 但WG 果張照超聲波 真係最強!!!
我搵唔返張圖, 有人搵到可以POST上黎
翊頌呢
壓軸挂咁吊癮
睇完大明 認哥果集
大明跳舞都好叻
起碼秋秋教跳舞佢算pick up快, 同埋夠靈活
雖然比唔上曹叔, 但起碼都贏過少女同柳演鍚
不過大明既歌單真係好誇張同記得好多首歌!!! 佢同曹叔成日唱老餅歌冇人識 我記得大明哥舊年S1完左有個interview 都係講老餅野, 又係講左好多首唔識既老餅歌
好慘但好似同恩真冇代溝
搵到啦, B站預警

附帶多一條佢講Home Alone (依舊B站預警+無中字)

真心好難搵到佢D interview, 就算上電台節目都冇人做中/英字
https://www.youtube.com/watch?v=L5KXP4hOH04 (算係我睇過最長既interview, 2018年拍完小石頭電影之後既訪問)
睇完第一條
雖然睇完字幕都唔知講緊咩
但覺得大明啲記憶力好勁
本身諗住仲可以睇多次炒年糕聚會
私心:申鉉彬
係!!勁有feel 點知最後草草了事
郭善英啲眼神超正 次次一出場話比佢吸引住
我睇緊 好期待睇到呢幕
佢地玩估歌仔笑到我
片源真係好少 仲要自己慢慢lun 啲韓文
手殘 copy咗2次添
好GIF分享!
中秋快樂各位
祝大家日日好似秋秋咁開心
Aloha
大家咁話, 中秋節快樂!!!
睇昨天share 出黎殘體字果篇訪問後記 覺得佢係如非必要都唔會接受訪問 (所以舊年要宣傳電影先接咁多), 但係本人其實可以好好玩 (講舊時野果個interview+上綜藝), 依樣野真係同碩亨一模一樣!!!
金大明呀, 你都要開始講多D廢話 接受多D訪問, 等大家認識下你!!!
無諗過佢哋圍內自己玩都可以咁好笑
同埋完全捉摸唔到鄭少女
同意
露營生活黑手黨game佢真係好好玩 同埋其他綜藝入面佢答唔中問題嘅reaction又係好搞笑

希望佢哋全部都keep住有啲消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞