[韓劇] 機智醫生生活 S2 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
琴晚淨係掛住focus佢哋兩個
而家先認真睇返
出左中字?喺邊睇
仲話唔好再引佢笑
恩真真係對住好fd既人先會咁
講乜都笑一餐
睇過機醫八卦五人幫聖誕特別節目
恩真冇同大明一齊笑得咁痴線
頭先樓主post左呢個

韓劇TV app有琴晚特輯中字
https://fb.watch/8dlHroc2De

佢哋講每一句都笑緊咁濟 鏡頭都唔洗望
大明邊有望過鏡頭
呢個真
全程望住恩真黎講
佢地仲係咁互串
好耐冇笑得咁開心
笑到肚痛果隻
睇熊熊佢地兩個玩我覺得好開心好幸福

我係咪已經痴咗線

Ig fanpage見到 笑死

仲有呢個咁啱係twitter見到
有人剪左大小熊去配惡吻既歌, 冇諗過咁match
B站預警, 慎慎慎入

真係好似山雀 好可愛
睇特輯羽朱一開口唱歌
完全係頌和式唱法
終於有時間睇中字...
一開始請D科室, 其實我好中意NS, 真係成條team好warm, 關係又close (雖然making 好悶 記得S1 dragon定安治弘既接力cam都講過NS 係一班好無聊既人組成... dragon同善彬, 有人問成英果頭幾時唔油

次次見親OBGY果手勢 都會諗起SJ 金大明真心三句不離同安恩真有關既野 之前大家都講過護士長真心又靚把聲又好聽!!!

我都好奇曹叔MBTI係咩, 我覺得係I 多過E (戲內99s得翼俊, 戲外我覺得只有柳演鍚似E)

李宇宙真心不愧為蔡頌和既繼子 [套安政源既名句: 嗯, 我覺得佢唱歌好有魅力]

等緊你地3輯, 仲有少女既solo album!!!! 小分隊都好, 我諗大明同少女合體應該會幾好玩 或者加人... 我覺得加埋丁文晟應該都好OK

大小熊 X 安恩真金大明 因為好長, 所以加密左, 費時霸咁多位
聽drama版butterfly
鄭敬淏一開口 我以為自己沉左落海底
笑死
形容得好好笑
好鐘意呢個ver
又笑佢

之前superstar已經係咁
平時聽佢講野都唔覺佢咁低音
仲有佢首solo
唔知特輯入面羽朱揭個本相冊會唔會係ost個本寫真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞