[韓劇] 機智醫生生活 S2 (6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
勁想要佢地兩個嘅合照

次次睇親睇天台/日落張相就諗點解搭係頌和到嘅係鄭少女 而唔係翊俊
痴線架
點可以冇秋

翊晙啊,唔好再後悔啦

少女好似成日都搭頌和
少女好似成日都搭頌和
因為無唱ost
點解spotify仲未有新嗰4首ost
明明平時中午就會更新㗎
特輯有中字終於
韓劇TV app有琴晚特輯中字
https://fb.watch/8dlHroc2De/

D人依家懷疑 小熊藍色果件就係大熊既衫/ 大熊果次著左小熊既衫
雖然我覺得唔會咁明目張膽, 但2個人著衫既品味match到真心要成為 安恩真x金大明 夫婦好冇!!!
小熊件藍色格仔衫同大熊依件顏色好似仲差少少, 小熊果件唔知係咪燈光, 覺得藍D, 大熊依件色暗少少
我個人相信係一齊買/夾咗多d. WG都係明顯夾過同style

少女又係度心心眼望住佢既mido nunna
BTW, 佢地依套似係同特輯最尾mido & falaso 一樣? (除左曹叔件衫唔同)?
少女同柳演鍚果衫 = MV = mido & falaso 特輯 = couple 特輯?
咁(至少mido & falaso果part)特輯同MV係同一日拍既?
我尋日都話雖然佢地話冇夾過, 但點睇都似傾過先著出黎, WG都係咁...

但萬一如果真係咁岩岩好係完全冇傾過, 真心你地去結婚啦
對鞋應該真係無夾過

原地結婚啦好嘛
大熊果次著左小熊既衫?
幾時
想睇
果次= 大熊著藍色格仔衫...
如果係同一件藍色格衫, 咁係大熊定小熊? [應該係大熊既, 因為件衫比較大]
如果係大熊既, 小熊COUPLE 特輯就係著左大熊件衫
如果係小熊既, 佢就係著住小熊件衫出席張相果次既簽名會(其實我唔知係咩活動)?
但唔好咁開心住, 因為我覺得2件 唔係同一件衫
覺得大明件衫似灰藍色格,小熊果件係比較鮮既藍色。

https://www.instagram.com/p/CI2M4w8MnFg/?utm_medium=copy_link
睇緊中字特輯
一到大小熊就笑到肚痛
勁好笑
金大明如果做綜藝一定勁正
大明同恩真上節目都好緊張,特別係大明。 佢上RM果次真係肉眼可見既緊張恩真上you quiz好緊張,同李相二上rm就好d

但佢地2個自己talk show 就好好笑
恩真明明話同大明笑點不合,但成場笑得最開心係佢兩個
佢地2個好似自己拍緊另一個節目咁 其他cp正常接受訪問,佢地玩到摸手摸腳
迫我ship真人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞