由細到大打機令你學識乜野?

270 回覆
40 Like 248 Dislike
有得用金手指盡量用金手指
dirt rally 系列
學識左揸車轉彎前要減速

total war 系列
打multi play 去睇孫子兵法 有基本概念
另外學識左歐洲國家位置 (update 至中世紀)

battlefield cod 系列
pc打multi play學識左quit game保平安同唔再買
每個ser都有hacker 總有1個係係左近

overall
學識面對現實 知道打機係精神鴉片
隻game點擬真都同現實唔同
所謂學識既野根本就唔需要幾百小時黎換取

唔講咁多
返去煲埋隻pathfinder wotr先
Online game 可以知道d 人幾仆街
唔好打機
學識左LGBT同女權係ACG的敵人
想問孫子兵法點apply落total war?

學識避實擊虛呢個概念
係即時戰鬥已經玩到好多野
點操作點apply就睇自己個人修為
日文
講得呢隻game,巴打都三十歲以上。
當你有隻驚玩到好勁,就會了解多左變強既方法同技巧,係現實同各個領域都可以應用返個套,令你可以盡早達到你理想可達到既目標
我細個做咩都柒做咩都好失敗,但成績好好,但初中專心玩一隻有興趣既驚玩到好勁,有拎過獎,個人自信左,講野同思維都成熟左同比同齡層得體左,做野都主動左,但代價係成績差左好多,直頭貼地,不過我好滿意依家既自己,如果要我做一個高分低能,咁我覺得依家既自己就好好了
以前老母仲成日屌鳩我打機有咩用
而家可以大大聲同佢講坐我隔離個廢中一分鐘打20隻文字 我閒閒地一分鐘打60 70隻

以前打CS 最鐘意用暴力外掛掃場
一聽到啲ON9仔開mic 狂叫就好想笑
識人打機學英文學到ielts 拎9分
當年csgo打rank仲認真過讀書返工,某日突然覺悟,無再玩過競技game,依家返撲歸真,玩下俄羅斯方塊就算。
我同巴打你有D似, 細個年年考第一, 接觸打機之後先發覺世界原來好大, 又識多好多朋友, 但代價係考試成績差
咩game介紹下? 我玩英文online game只係學識troll同fuck呢兩隻字
steam 大把game 可以同鬼佬玩,肯講已經練到speaking
學識練習
打得多就勁
所有game都係練翻黎
亂9咁report人
訓練EQ 認清世界好多弱智仔
打到咁上下個人就會昇華 輸咗都不過係遊戲一場
無所謂
被人屌都由一開始既激烈反擊 去到懶得打字回應
英文reading
Online game就打字
英文
治國平天下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞