由細到大打機令你學識乜野?

270 回覆
40 Like 248 Dislike
80-90後打字快個班 應該好多都靠online game練返黎
以前邊有依家個個都會用語音同助手插件
早年打攻城要做指揮 到後來打副本帶團 好多時全部要靠高速打字 到依家投身社會 區區幾千字不過瞬間
學識活在當下
白金好勁
呢個真,玩online見到人哋玩到發老脾都唔知為乜。
點岩技能條路就會行得順d
靠人地不如靠自己
細個因為打機開始學自己寫外掛, 所以而家先識寫program

我反而喺XX江湖學返嚟
屌到佢解除我保護秒殺埋我就知 係我贏
之後個站長重bam埋我ip 睇嚟佢個VIP都幾高級下
Online game學識倉頡輸入法
勁舞團
團長 副團長
囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡
囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡
囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡
囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡囡
見唔對路就好走 唔好心存僥倖
利申 lol 通常唔對路果陣就係幾條友捉你一個
公司好多人唔識打生僻字 成日問
近十年學識對住支那人講道理,同情心係冇用
總之用你最仆街既手法對佢地就岩
同隊就troll 敵對就打到佢仆街
呢樣真 所以依家返工都成日打字
細細個用部廢電腦打機睇ppt,乜9都唔識買張display card插落去後簡直係開啟新世界
自此乜L同IT有關嘅野都自己學,宜家好多冇cert但樣樣都唔錯嘅技能
打機學做人
玩online game 細個太易信人交易比人呃 學識行事要謹慎
錢係需要管理 真正需要既野先好買
朋友係要用時間維繫
玩pvp game學識對人要用腦 冇天份就唔好勉強 玩得差唔好意氣用事會輸得更多
普通人打機/做事 想勁就要有計劃要識睇攻略
up經咩 打機開心就夠
同人交流既方法
Runescape教識左我大半生活用英文
學識真係有天份呢樣野, 你點打都唔夠有天份既人黎
咪姐係有錢課金
學到耐性
返工遇到麻煩野會催眠自己當係打機咁逐個task完成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞