學車俾人呃

379 回覆
2670 Like 33 Dislike
佢話嗰陣師傅喺車度同佢講,我都要睇吓你嘅能力係點先再決定教唔教。

可能要聽佢講嘢所以冇打俾我
好彩3分鐘內聯絡到
痴撚線 求佢教咩屌佢老母
應該你條女唔走 佢都借意趕你條女走 等你條女怪返你轉頭
本身係冇乜嘢
但係我問佢去邊度換車,佢話唔使同我交代,好!都冇問題因為唔係我學車。
但之後我女朋友問係咪去何文田換車?佢依然係話唔需要交代。
之後我話跟佢去換車,佢直接俾油走。

我承認之後我係緊張係敏感,不過我冇後悔
樓主都已經好客氣
1 正常學車唔會咁快比考試租車錢
2 問師傅去邊都唔得?如果你係師傅人地咁問 你講唔講得出呢四隻字「唔關你事」
3 學樓豬岩岩話師傅講:我都要睇吓你嘅能力係點先再決定教唔教。

洗唔洗跪埋係地求佢教
自己揸返屋企仲要袋五舊
教車師傅?乞衣黎咋
咪係 自己條女比人車走 問佢去邊一句唔洗同你交代
自己條女黎架

五毛小姐 你用腦諗下如果你比人車走 你男朋友唔問你地去邊 可能你仲撚驚
我都試過 又係九龍塘某屋苑停車場換車 第一定第二堂已經收租車錢 卡片寫個名好似係龍x定x騰之類
等等先 問句師傅你地去邊 就係爭執??
are you serious ??
試過要換車、等佢去買飯(大約5-10分鐘)
肥撚咗佬仲想我繼續跟佢 食撚屎啦 死老野
你又唔識樓主條女 又知佢諗乜?
可能佢真係傻西瓜人哋叫佢扣就扣 乜都冇諗
後尾諗下諗下都覺個師傅態度唔好
依家樓主又冇講乜語氣叫佢條女唔好學
一上嚟就話人控制犯 好唔公道喎
我明你咩意思 覺得樣樣野樓豬控制曬 好似諗太多 過份擔心條女 過份保護

正常師傳我相信樓豬唔會做呢啲行為
而且樓豬直覺呢個師傅有問題 又無估錯咼
事實真係有問題

你話樓豬唔理唔出聲 都得
但結果只會係 教啲唔教啲 曬錢曬時間

可能係師傅角度 會覺得 問我姐係唔信我姐
但擔心一個人 一個自己心愛既人
我唔覺得係錯

你講得岩 樓豬問完條女 條女又講自己想法 呢家結局最好
開師父名啦 俾其他人知下
都似係傻西瓜
師傅同男友嘈緊 正路都會望一望男友眼色
點會話扣就扣
巴打你完全明白我
只要師傅答我第一個問題 我唔會有咁大反應
同埋我擔心女朋友,我從來都唔覺得有問題
不如開埋估 你女友係咪傻西瓜
呢啲人夾人啦
你比較成熟 樓豬呢類男友你會覺得煩
但樓豬女友呢類 唔睇住佢又應該好易中伏

利申 有棍絲 not gay
你條女都有趣 唔識俾反應咁 保護自己都唔識
條撚樣咁臭串 開佢名同電話幫佢做下廣告啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞