學車俾人呃

379 回覆
2670 Like 33 Dislike
你知唔知點解司機揸得咁快
咁臭寸開佢名啦
唔係想比搵幾多
我意思係好搵唔代表唔會搞人條女
樓主不如擺個教車佬資料出黎
等大家提防下
香港風化案都算低. 台灣就唔敢講. 

成件事驚條女比人攪真心有D ON9. 
係咪姓曾
第二次先聽到,應該係教咗震機
放佢電話出嚟,等想學車嘅連登仔搵佢學下。

大把嘢學大把嘢玩

佢條撚樣做嘢鳩嚟,錯撚晒又臭串,你知佢邊個停車場,住邊。
咁驚下次搵個女師傅啦
個師傅都戇撚鳩 錯仲串柒柒講野懶神秘 一係佢頭先啱啱幫人補完van仔d時間預撚到憫換唔切車 一係佢就玩野 呢啲野邊撚到會搞錯 係我就屌柒佢先 屌你老母我黎學車定叫你帶我遊車河 一係約過下次 一係就原地等 但夜媽媽等得黎都唔使學 做咩撚野要跟佢返屋企換車 條廢老弱智?
俾我一定唔會再搵佢學
一嚟係擔心,二來係覺得頂撞左兩句佢唔會再有心教
已經即刻俾咗嗰當錢之後話唔再學
低唔代表無,同埋你個point係覺得搵到錢就唔會搵人條女,真係果啲有錢佬夠有頭有面,咪又係變態

比我係佢咁樣一鳩車左條女走見到面打撚柒佢啦
咁都肯比錢
開名啦
如果佢一早講會去邊度換車,又或者俾我跟住去睇一睇,根本大家都開心。

嗰句唔使同你交代,根本就冇計傾
我幾分鐘之後都聯絡到佢,所以叫佢俾錢走人算
擔心係正常,唔明有咩on9
唔通由得條女跟個柒頭學?
就算唔係想做啲咩自己條女
跟個咁撚臭串既學你都頂撚住啦
又唔係無比錢,呢啲仆街同的士狗一樣要屌
唔明點解樓上講到高尚行業咁
有班撚樣師傅擺撚明撚鳩你

因為要你俾咗個租車錢for 考車個日 (講明唔會退)

所以就知你點都會搵佢學 耍你一輪 再 串到你on99

跟倒有良心既真係睇你好唔好彩
開名啦,起碼等班女唔好搵佢
明明我幾年前學,係考完先俾錢
奉勸大家搵師傅要小心
我唔會話所有都係衰但係點都害群之馬,咁啱好彩比我哋撞中
明知book私家車,揸架van仔就叫佢過主啦
仲上車托柒咩,有冇唸過你打咁多次電話先聽係好危險,唔好彩幾舊水都可以慳返啦
親身經歷,我同樓主條女個情況調返轉,
我學棍van但補鐘師傅揸咗自私出嚟,
我同佢講返,佢都係車埋我返佢屋企樓下停車場換車,
但佢有自動自覺重新計時俾我,都算係咁。

其實好多教車師傅都上咗年紀,記憶麻麻,
又唔使一開始就覺得人哋有惡意嘅。
不過樓主嘅出現,佢之後hea教or態度差都預咗,
樓主叫條女唔好上堂係啱嘅。

利申:絲,當時得自己一個應對
係危機意識唔夠高,希望下次會醒返
真心今次好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞