學車俾人呃

379 回覆
2670 Like 33 Dislike
根本一有唔妥第一時間認車牌係基本反應
應該叫你女朋友即刻落車走人,一蚊都唔撚比!
好啦 慘慘豬
之前落大山 有部van起勢咁行 輕輕鬆鬆就跟到
van仔始終都係van仔

利申 新牌仔

定係我get錯,$2000係分開俾
廢話連篇

按樓主個版本,個師傅根本好有問題
男朋友識揸車,幫女朋友睇實個學車/補鐘流程,發現有問題出聲又有幾「冇考慮女朋友意願」?

睇你幾個留言都係話樓主有問過,唔知你係想做眾人醉你獨醒,定你真係咁濕尻專站冷門台扮天才
擺明預左租車等你覺得唔對路, 轉師傅都有1000袋. 

都幾肯定廢傅先會咁做. 
其實佢有講自己車牌,佢根本就係啱啱教完貨Van未有時間換車,所以佢講個車牌同貨Van係一樣。由頭到尾都唔存在溝通誤會
你無get錯

想當年我臨考前先收租車錢
佢咁講會令到我有反思自己嘅機會
亦都唔會令我太過比惱火蓋過頭腦
Cls咩叫唔俾錢走唔到,你唔停車你唔洗走啊我報狗同你慢慢玩
成件事我最歧視係樓豬條女,on9唔對路就自己落車啦,仲要唔睇電話,根本係師傅俾油就應該自己主動打俾條仔單聲而家情況啦考得牌最少都成年人喇掛,細路女咩
agree
追唔到又唔出奇嘅
貨van 都追唔到
樓豬手車
可能真係呢
唔同女仔唔同性格 有啲膽小怕事
有啲大膽以為無事 點知原來係未見過世面
你無get錯佢就係想縳死你
其實你都幾大男人思維, 分分鐘思維仲古板過D 廢中廢老.......
唔係要教佢,只係分享經驗同埋我嘅諗法
嗰時學車個師傅好勁,俾個試場時間表我叫我上網俾幾舊水人約個靚期靚場靚時間到考嗰日係門口,我諗住入去登記,佢截住我叫我唔好住,見隔離車個女仔入去登記完先叫我去,佢話「排到佢個官成鳩日肥人,等佢登記先啦梗係」
態度唔好已經好撚大問題咼
做錯野就抵屌姐 未開始學已經咁樣
呢啲系師傳實教d唔教d 等你肥左再搵佢學
轉師傅係好事 慳返錢+時間

唔好以為你好醒 你師傅對你無野
唔代表其他師傅無問題
唔係個個男人都係好人 老師都會屌學生啦 用j插個隻屌咼
打電話俾男朋友講聲咩環境都識掛細膽到車都唔敢落?
多謝
真 你條女俾人屌咗都唔關你事
又好難講既 一黎唔好意思
二黎 心理上會覺得*師傅*好似高級啲 姐係學生要聽老師話咁

正路就唔應該上車 不過識打返比樓豬都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞