學車俾人呃

379 回覆
2670 Like 33 Dislike
佢諗真D, 而家係驚個師傅報復放返佢條女D 資料出黎丫
係咪毒撚無女朋友
定你溝緊隻豬咁有安全感
呢個位係男都驚啦
車你唔知去邊 下個教車林過雲
正一廢柴, 講個師傅名出嚟都唔敢, 如果佢玩嘢有我哋幫你
廣東話嘅精髓
量詞唔同成個意思都唔同
都係睇人 有啲退養 揾野過日晨 會幾好

之前補鐘撞過
我唔信會有人未開車就辣著d客
仲要自己有錯在先

樓主係咪一開始就屌人老母
或者係咁串9師傅呀?
學神不嬲鍾意車埋你去換車自己企硬啲 唔計鐘/補返鐘咪得
我以前個個成日食咗我半個鐘去換車 屌過佢幾次變咗行街去換車個段我揸埋 咁我有得行下街過癮就無再嘈 不過我都要求佢有義務落堂車返我去上車地點 佢下堂幾點上關我撚事
講過嘅對話上面已經講晒
粗口我本身唔講
如果問詳情佢覺得我串 咁可能係因為佢理虧在先
你考自私都夠膽揸貨Van?
落堂去換
你老母比狗屌
咁你話人知你唔計鐘先得架 呃錢佬 又講人老母
你老母含撚死啦柒頭
我相信你係真絲,唔係有棍扮女除非你係基佬/弱智/性無能。

每條麻甩佬都用下體諗嘢,教車仆街都唔例外。當玩個交友app都食到女,唔係話去到強姦,但教車過程大把機會引到條女。

你嘅角度就係,學車係唔係都要上佢車架啦,都係周圍揸架啦,時間之類都係照計,所以換車係冇問題。

但樓主出現就係宣示主權,而教車師傅唔係撚理主權人士嘅問題,無視佢,態度惡劣對樓主,就有挑機意味,即係個教車仆街好大機會都係等食條女。

教車師傅個牌好難抽,十萬八萬一個月都冇問題,而教車嘅環境同互動容溝女唔洗講啦,如果唔係上咗年紀或變得真係頂唔順嘅阿叔,正正常常咁嘅樣真係大把機會去食女學生。
換車從來都冇問題,不過佢由頭再尾都冇話過會揸貨van嚟之後去換,之後又話係溝通問題。但係一早已經send咗考試信比佢。定係佢存心覺得我上手係教貨van所以你一定要跟我換車而我係唔需要提早通知係?

而家當時我女朋友(非外人)有問佢去邊度換車,佢照樣話唔需要同佢交代。
好似如果你搭的士,個司機行咗一條你唔識嘅路,你問佢而家係邊同行緊邊條路,之後佢話唔需要同你交代。
你會點諗?
其實佢點解會行得正 企得正都會覺得人地當佢係強姦犯?
最後我打咗幾次電話俾女朋友佢先聽到,同我講去到師傅屋企停車場換車。

扑撚埋啦傻仔,中出不知幾爽
之後同佢傾返,佢話當時有啲驚所以不知所措。但過咗一陣就覺得個師傅有問題,尤其係佢好快咁開車走,所以佢接受我嘅意見唔再上堂。

個問題係佢本身有錯,之後連人地問佢點解決佢都覺得煩,唔係淨係我問,連我女朋友都有問,咁佢點教人

最後我想從來都冇話過佢想對女學生有非分之想,你唔好再將自己嘅諗法當係我嘅諗法,我從來只係想問清楚,驚女朋友比人呃。
你提過 你可以自己揾多次

出事可以係比人呃錢
危險係因為我唔確定女朋友有冇扣好安全帶,而師傅開車嘅速度好快
Facebook 得幾十個留言,仲要有打手
你覺得點都唔關我事
你問我 我答你 就係我兜
定係你都係打手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞