學車俾人呃

379 回覆
2670 Like 33 Dislike
如果佢渣架自私咪又係跟佢上車學, 其實成件事有乜危險意識? 你話上錯車跟左人就話者. 
仲未開名呢個post有咩討論價值?
個師傅態度真係差, 鬥氣唔同個保姆講2句攪大左件事呢個係事實.

不過成件事佢唔出現, 應該唔使攪到咁, 呢樣都好明顯, 就好似人地見工, 本來應該OK, 但老母吊尾見小小問題就插手一樣. 見得成都唔會諘. 
師傅個樣貌呢 形容下都好
髮型都講下
呢樣真 人地van仔
樓主揸咩車?
師兄呀
上網雖然唔使負責任, 但你依段留言真係好撚仆街離譜
你咁扭曲, 講真10個有1個半個睇完比你影響到, 變到好似你咁撚變態, 都係對香港唔好, 對連登唔好

希望你可以為下自己, 為下其他人尤其係後生仔學生果d 諗下
唔好太過離譜
由個師傅揸錯車出嚟
去到我同佢嘅對答
個師傅比我嘅印象係唔專業

我只係打俾佢講我嘅意見
同埋提議佢唔好再跟呢個師傅

佢最後聽唔聽我講都係佢自己決定
個師傅又古怪 自己搞錯又唔比人問
搵個個啦 轉師傅就係
唔轉實玩9你條女
師傅架車有無咩同原廠唔同要幫佢檢查下啊
仲俾錢,咁嘅態度即時屌佢老母臭閪啦,點會俾女朋友上佢車,你開錯車黎咪取消佢囉
咁最終個師傅屋企響邊?
巴打你要師傅介紹pm我 之前跟個師傅幾好
叫條女報狗啦,咁大個人小朋友咩,仲受佢兇
起底 希望你呢啲假膠出街比車撞撚死
佢唔俾你轉師傅咋,叫佢食屎啦完全無啲咁嘅嘢
首先佢係一個師傅唔係學生
而我架車係完全熄匙同埋周圍有Double parking(巴士站對出斑馬線前),我想追都唔可以亂咁出。

之後去過九龍塘學車嘅都知道嗰度有個迴旋處,我一估錯邊就點都唔會追到
個個男人都有幾分自尊心 (同自卑感) 架LA, 你睇樓住比人問2問都開始起鋼LA. 
起下佢底 假膠專做引戰狗 同佢講人話佢識閪聽咩
唔轉佢一定冇心教,所以已經搵第二個
就係佢上咗車我先睇到唔對路,個師傅有心走
多謝你先,好人有好報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞