[不推文吹水] 機械人產品綜合討論區 #23 謝絕老翻 歡迎互毒

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
訂咗,未拎
而家出緊去敗
我諗有買呢隻既人都一定會訂埋goldburn 同gridknight
支持,我都覺得痴L線。

宜家非必要都唔會考慮老千

請問這盒食玩其實出咗未?
我前4set也去信和/ 奇趣天地找到,唯就是呢套就冇,但係Facebook看到許多人已經砌咗出嚟(因為係台灣網站,唔肯定香港出咗)
越來越唔生性,做起左就越來越無誠意
由天元突破開始睇好
到巔峰嘅帝王萬能俠
估唔到家下咁令人失望

J ARK 灰模背面有扣
唔通有變形
出咗,上星期模倉見到
我個嚟講,包多隻超重王都好嘅,咁我咪可以逐隻超重神分開Display
唔使淨低其中 1 set 超重機組冇得合體咁雞肋

老千啲嘢有度好,就係要邊隻就訂邊隻
唔似得笨大啲個濕鳩網,吓吓都要同堆Bot機械人大戰
問題係果堆裝似係set死咗無得變形,即係依家貴又貴過人,但除咗關節好似改善咗啲之外
可玩性重低過前面嘅產品
咁不如我唔洗你分體,你好似gggg咁成隻整體出
但就唔好收50000羊咁貴
無錯 咁出法套甲比盡值20000羊 曰本體隻出新超重皇收緊30000
謝謝,我發現就算係淘寶也唔多見,所以問一問,而家唯有淘一盒返黎先(貴)
想問問大家知唔知threezero隻 dlx optimus prime係咪岀咗貨?見有唔少youtuber拍咗review,但市面上好似未見有咁
落左坑入齊3隻 諗住炎皇+god z 可以合體 依家又出多隻唔買又唔得 計埋差唔多洗左皮幾野
咁又公道d講,本身套野入面既最終合神又真係就咁啪d件只不過係今次個貴真心有d貴,如果做唔到GGGG既可動個價就真係太進取

anyway,睇埋佢星期一開訂d detail先,可能到最後又真係有淨parts買呢

利申:入左炎皇同Σ,應該點都會含淚買
師兄真係大量。

呢次咁玩法一定唔訂,反正呢嗰系列現貨都跌
就算有淨parts 佢家下個出法係你用舊本體合就膊頭無可動 咁咪即係逼你比50000yen
同你一樣入咗炎皇同sigma
但呢嘅合神真係要諗諗先
就算改善咗膊關節,咪一樣比心口架機擋住要避開先扭珧
咁又公道d講,本身套野入面既最終合神又真係就咁啪d件只不過係今次個貴真心有d貴,如果做唔到GGGG既可動個價就真係太進取

anyway,睇埋佢星期一開訂d detail先,可能到最後又真係有淨parts買呢

利申:入左炎皇同Σ,應該點都會含淚買
同你一樣入咗炎皇同sigma
但呢合神真係要諗諗先
就算改善咗膊關節,咪一樣比心口架機擋住要避開先扭
仲諗住第三隻出完就可以玩最終合神
我見完佢隻Σ,即刻打退堂鼓
停撚左唔再跟呢個系列
原來佢出第一隻個陣已經無打算整Σ分體,完全無誠意,千仔呢鋪真係扣撚曬分
我真係第一次咁L憎一間廠
我明白,你有幾睇好過佢,家下就有幾嬲佢
今次係用之前兩隻合體定係另外出一隻
1) 你比50000羊可以有新本體 / 2) 可能另外出淨parts你預20000幾羊, 你用舊本體但可動差D
因為我真係幾鍾意大張d機設,真心型
不過今次老千食相又真係差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞