[不推文吹水] 機械人產品綜合討論區 #23 謝絕老翻 歡迎互毒

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
https://youtu.be/bS_hxuH8-Ic
Wotafa 出咗GSC 特攝版Thunder Gridman 開箱
睇佢講又無樓上巴打咁失望…
有機會真係我中sad,佢隻坦克睇落實淨過我
我好似佢咁合體果陣一定會自動分開兩邊
我講返少少好說話
可玩性嚟講佢咁多合體分體,咁的確唔差嘅
但考慮入嘅不仿考慮下普通版,始終2781有啲唔值
不過今日係fb見有人開咗普通版,好似飛機係有啲貼紙要自己貼
果個人都係推介普通版多
巴打好有心機
K巴係咪有齊? 有無比較過sigma同超重皇合體裝甲既位有無唔同. 因為隻sigma改善左個膊頭位同合體隻手收埋係身入面, 好似正過超重皇好多.
印象中有巴打話過炎皇個本體同超重神果隻有啲唔一樣
Sigma本體個設計係更加好
Btw,如果只要一個本體就得,咁本體可唔可以單買
其實個合體裝甲位係無變,之不過sigma本體收埋對手個setting好過ground kasier好多

sigma唔洗好似ground kasier咁將對手轉來轉去再收係背脊度,直接抽出來就得。
有哂說明書好清楚!即係如果唔介意到時最終合神會唔同色 係咪其實淨買sigma都得
行定日,雖然qc都應該無分別
我想佢remake 隻game 多啲
Sigma係做唔到大合體個芯,所以肩甲變番一般機人做法,兩款Gran Kaiser先可以用Ultimate合體parts, 就係因為要就大合體Gran Kaiser個肩甲先有獨立轉軸,係會搞到God / Sol搞唔高手,但個肩甲其實用黎做Ultimate手嘅轉軸,之前ACG隻灰模已經見到係咁
大家都答得好PRO
真討論區, 其他都係投資問價區

啪啪啪時間,淨係玩腳都玩成日
不過自己人手補色效果麻麻
有幾愛就有幾失望
但唔諗佢幾貴同QC,齋玩都算係咁
拎上手都有啲重手嘅
咁岩我都啪啪緊RGhi-v買唔倒,就開下舊野砌
你地個個都超有心機出Review,正
好肥美
太陽勇者
個拳頭好難換,尤其係細嗰個
紅色同金色係補色

心口隻金色完全上唔到喎 ...你係噴定手油
曾經好想買
睇完佢心口金色都唔上重300幾
唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞