[不推文吹水] 機械人產品綜合討論區 #23 謝絕老翻 歡迎互毒

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咩事換
合唔埋個面甲
shf同mafex隻真•咸蛋超人邊隻好啲?
關節Mafex會易爛少少,但整體要你自己覺得邊隻順眼啲
模型搞唔掂
d關節實唔實?日森訂咗,睇完想退貨
利申先,我真係唔知係我中sad定點,但中sad嘅話呢隻絕對係大sad
Gridman本體關節ok嘅,因為有啲用咗齒輪關節
唔鬆,重啪啪聲幾正,但腳掌個關節就有啲鬆,你睇返佢企坦克果張,個本體會有啲向前傾
其實腳板底同坦克係有「筍」位插住,但絕對插唔實

其他機體最大問題係坦克,左右兩邊扣唔實
勁容易分開
腳掌有「筍」位插住所以無得左右旭
但一唔插實就勁鬆

如果真係好鍾意gridman,買返嚟罰企做收藏都ok嘅話
買普通版算啦
呢個特別版係有滲線,但你放大我上面紅色戰機嚟睇
啲滲線差到on99
真心唔明點解會收呢個價,重要標榜係tokusatsu edition
我已經開心替各位巴打擔心同一條line嘅泰丹
好詳細
完全睇到嗰種真愛 同埋由期望變成失望既感受

屌你老母港魂順瘋
仆街啦隻泰丹

好在日馬訂唔駛驚
出得黎分分鐘2023 先到手
把劍幾時先有
留左位俾佢好耐

係咪送貨嚟個時唔收之後等退錢?第一次訂唔識
Gridman係細個有印象好好睇嘅特攝翻,好鍾意
但一直無買玩具
到大個佢出動畫炒返熱先有返買玩具嘅念頭
呢隻訂價果陣已經好撚貴,但覺得新出嘅元祖挨一次半次
隔離evolution toy出果隻又食晒屎
諗住Dynazenon咁成功應該無事,結果
Btw,依家睇返上面先知自己啲錯字,大家明就好啦

D2 place又黎迫爆貴價散貨展,仲要遇著件啲行年宵咁逼都仲要求”我係玉女,唔好掂我” 嘅麻甩佬喺前面,令無乜嘢睇嘅展更覺無瘾
Wunder係gk黎? 好正咁
好似係幾年前Wave隻WHAM!成品

有無巴打知隻最凶合神套parts係咪只要有是但一隻超重皇本體就得 套parts會包哂全身所有甲 唔洗入隻sigma
有無人知邊度買到太陽勇者
Smp? 琴日行ins 2樓 夾公仔隔離個間見到 仲直頭擺左隻砌好既出黎display 但無留意幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞