[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(43)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
慢慢等啦 丹麥佬hifi量產野個產能同啲custom 野差唔多 都唔知佢轉支廠做乜尻
定其實已經快咗
我之前第一轉買都要等成個月先運到來
而家Soekris啲機起大陸生產?
我都係m6不過2021版
我係試x65呀,其實一下聽落幾合心水但無得現場比較(Senn/Beyer)個啲唔敢比錢住,最主要係想升級下對k712
睇緊#1 2k-5k個堆

要逐個品牌搵黎試好難比較
Hi-X65正呀,我用m6推都覺得好聽
Austrian Audio係AKG人跳出黎做,我覺得應該會係你想要既野
塊板好似係
好似話中國訂料然後丹麥組裝咁
因為我記得soran 條撚樣話轉咗支廠啲料快咗質素又好咗
用支廠反而質素好咗
有無巴打知道邊到買MDR Z1R最平

巴打會用咩推?
暫時上網睇啲人話dac2541好似幾好
竟然係咁
呢個真係估唔到
多謝巴打們嘅意見,最後盲狙左T5 3rd
希望用magni+modi 唔會太差

等巴打報告
分分鐘endgame啦
如果淨係播flac foobar都得
audirvana 同roon 係做library management多啲
話時話 做咩冇人整個 Netflix版既roon
HD700
t3-01, DCA個d都係好舒服headphone
仲有Hi-X65
https://youtu.be/THWpsPluW8E
Schiit 大佬都有Verum1 headphone
巴打有冇聽過

zreviews吹到好好聽咁,仲要好似係中學生整
我係幾好奇原來Schiit 大佬都有
烏克蘭野,其實幾靚仔同埋又唔貴,之前都有d想盲狙隻返黎玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞