GoPro 9 定 GoPro 10?

571 回覆
15 Like 1 Dislike
同shorty比呢?一直好想有可以叉電既棍,大劣兩舊水就有
shorty我冇入手到 幫你唔到
但volta成個感覺好好 7折下700幾蚊幾抵
搵日試下佢粒電可以用到幾耐先
佢寫4900mah姐係成三粒半電,應該輕鬆三四個鐘啦
想問下你地買嘅時候有冇遇到哩個問題
咁大電有鬼用
錄錄下過熱唔比錄 又要抖抖先錄到
都係唔買住了
想問下官網訂左,大概要幾多日先出到貨?
我就第二日
你仲未收到出貨通知?
今日先收到
記憶卡 你地會買邊隻?
用開Sandisk extreme pro a2
用sandisk ultra 呢d 平卡得唔得?
連續寫入都有50mb/s
想問官網買個部機,點樣取消訂閱呀?
同埋個訂閱係咪app可以用黎剪片個d?
啱啱買左部想了解下
唔玩4k 120果d 高解像度幀數
正正常常1080 60都可以嘅
但係部機拍片上限得100mbps
唔係理論上12.5mb/s 寫入就夠咩
大家好
小弟唔知點解買嘅時候都係有Mistake
上網睇過
用過無痕,用過data,但係全部方法都唔得
大家有冇話有啲咩攻略?
有冇人唔岩玩賣
subscription有無限cloud storage比你upload video,算好有用
依家旅行都冇得去,用途都少左好多,不過都係擺
想影狗
官網仲有冇dual charger賣?
想請教下,subscription 嘅配件優惠會唔同?而家睇subscription後嘅價錢,普偏較你cap圖嘅價貴100-150
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞