GoPro 9 定 GoPro 10?

571 回覆
15 Like 1 Dislike
DC Rainmaker出左快試片
https://youtu.be/U79xNlX8Qow
想請問個bundle plan 係咪無時限架?未買過gopro

同埋3way 2.0 同 EI Grande 應該點揀?
唔會呀,而家都成日拍4K
4K 120 幾好喎

利申 已訂10
而家入一定入10 嫁啦
買10 記得買埋雙充
其他配件就睇需要啦
隻磁夾我行山跌過一隻

其實我覺得Max lens 個水平同穩定度 喺咁多樣配件入面最值得買,用左加好多分
換卡
我想睇多d 10用max lens mod嘅review先決定買唔買
一來都幾舊水,2來大部左,3來10 levelling 去到45度
Max lens mod 11月先出hotfix 比10用,都唔洗趕,慢慢等啦
Shipment update:

尋晚話出左貨,”預計20號到”

今朝再check, 話”delay, please check later”

我個order check status話連4record都冇
吱牙膏勁過apple廿幾條街
晶片/sensor 隔N代先換
上代前後mon/操控新買都lag
低光咁多代仲係廢到喊
遲早比支那野打撚死
4K拍到幾耐?仲有無過熱問題?
差唔多嫁啦
不過dji osmo action 好似唔再出
但osmo pocket 搶左好多入門vlogger市場
而insta360 one x 基本搶曬 gopro360
one r 就差小小 下一代改善埋d缺點就好屈
我部 hero 7 會無啦啦開機
叉滿瞓醒拎嚟用已經燒晒啲電

我部 10 幾時到
落左單2日乜消息都冇,今個星期都凍過水
pending shipping
好似最大分別係佢個介面順暢左

我覺得可以等11
申利,無持有任何gopro系列
見10開始似係正常跟上2021年時代想入坑
Osmo action 唔夠gopro 好
Osmo pocket 定位唔係運動相機,同埋始終都係唔夠wide
Insta 360 呢代算可以,360市場係比gopro好

以上隻action我賣左
Pocket比個仔玩
Insta 有用
我都認同佢係牙膏廠
不過佢依然係運用喺動態拍攝入面最好
呢三代機10>>>9>>>>>>8
到時出11分分鐘又會想等出12

利申:9機主,冇去旅行冇乜用

買機記得買埋孖叉,單買孖叉唔送香港
用過DJI既野就知,d色鳩到仆街
重要俾維尼watching u

pocket係要錫住用,想去下沙灘,唔講入唔入水,電機入粒砂分分鐘就rip

Insta反面追得好快,尤其係360,出去打卡同睇youtube都多人用黎側拍。反而就冇咩見人用pocket

你望都唔好望gopro執,我唔想用支那野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞