GoPro 9 定 GoPro 10?

571 回覆
15 Like 1 Dislike
同問
糾結緊買佢定係直接買10
唔抵,hero 7太舊,hero 8開始畫質同hypersmooth都有大進步
https://youtu.be/7F9J6NEDVYE?t=182
hero 10 官網係咪做緊2700
Black Friday丫麻?
新電有得賣了
已買一粒
walk in 定上網??

幾錢?
咪gopro 個網 $160
有冇人check out嗰陣有問題
試過唔同地址打法都係出
We're sorry, but your order cannot be placed. If you feel this is a mistake, please contact our customer service center.
有冇人知咩事
ching買到未 又係同你一樣
試過好多方法都唔得
我上網見外國人買都有呢個問題
佢哋話個cs廢 完全解決唔到
消費卷用唔到
gopro 係唔係出張128 sd card 已經好夠用?
你每次用完backup抽走就夠
Max Len Mod 官方正式支援Hero 10
不不過firmware 要裝beta 版

想問新firmware 1.20著左max len mod(但冇真係裝到),再著埋horizon lock,preview或者錄影緊個畫面都係冇地平線到,旋轉部機畫面都會跟住轉。
但錄完條片係有地平線lock左,畫面唔會旋轉,咁係咪正常
幫手訂新電
可以的話
買機可以訂幾多粒新電架?
宜家唔要個兩舊架, 同埋粒電, 直接買2700單機加enduro電好似仲抵
想問個go pro 官網見賣緊緊2700, 如果有go pro subscription 係咪有得再平多100美金? 咁咪姐係2000就一部10??

另問有冇人有個go pro subscription可以幫我買機

2月1日 官方買 gopro10
但仲係order received, pending shipping
有冇人買完發現connect唔到部電話
大家用緊咩grip
用緊3way 個lock好難用
想轉用shorty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞