GoPro 9 定 GoPro 10?

571 回覆
15 Like 1 Dislike
其實乜野器材都係上水過淡水,抹乾拎走就可以。
不過我習慣返到屋企再用淡水浸左半個鐘再抹乾淨。

而用Case 都係一樣要咁對過Case, 重要留意o-ring有冇沙泥塵毛..
話解答
我諗住游水同扒獨木舟時用
其實6以後新果d都可以好粗用架啦,放心。
用落最多都係睇下要唔要大太陽加Polariser同要唔要擔心新Chip/Sensor長錄會唔會overheat停機咁啫。

另外個人心得係用乜浮棍都要落繩,因為四五級風大風大浪時10秒可以浮走左好遠..好遠了
唔用殼,十米潛水都夠?!
睇spec啦唔該
重有要去到十米,買支靚燈都唔你咁既價啦,重有駛唔駛屌佢唔可以在水底換電添?
啱wor, 潛水新手
Hero9 的配件同電
Hero10 用唔用到?
Gopro真係少數官網平過街鋪既產品
唔知新processor會唔會對過熱問題有幫助
官網係寫33ft / 10m
浮潛個啲實得,電話ip67都得啦,所以係驚咸水姐
但個官網甩哂碌,一堆人比左錢收唔到email
我諗緊上面個巴打都幾大膽
我今朝諗住禁,追完po
依家決定等你地出左貨先禁
咁official係得既,不過出唔出事好難講姐依家啲電話都話防水,有邊個敢一邊沖涼一邊用
唔趕就慢慢啦,琴晚十二點幾落左單冇email,去左forum開post,到頭先先收到order email
剛剛有 tracking了
電同charger得,max lens唔得
補充,firmware update 後可支援
forum好似有人問左,話11月出hotfix
買咗部8無耐就爆武肺,跟住一直無得去旅行部機亦都無用過
Thanks 更正
見佢電/media mod個d都寫哂for hero9/10
唯獨max lens重係寫hero9,以為佢會出新for hero10
其實都唔會開到咁大拍 條片拍到咁大剪好q耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞