試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)

1001 回覆
38 Like 40 Dislike
覺得有啲太撚假既feel
同埋佢群果堆人真係
新人演技冇得咁要求 平鋪直序一個景落嘅故仔要好睇好考演技。

要問就問邊個引薦呢個新人,要佢去拍呢個咁考演技嘅劇本,仲要係ern9呢種水平去導。成件事都幾錯

前幾頁係咪有人話阿慈同佢一齊學戲? 阿慈又的確同ern9好close喎
所以唔應該屌個新人,無啦啦連社交圈子都有得屌。
咩社交圈子 咩人群咩人大家都明 同埋有留意開根本知佢有幾mk 只係謝票場呢啲陌生地方未有機會比佢發揮 有興趣可以睇下雨僑啲片 更加睇到佢真實性格 fyi佢又係另一條周圍痴嘅垃圾 成堆人不知所謂
其實我又覺得條打劫片都幾好睇幾好笑 阿莎搭梓豪嘅配合幾新鮮啊 同埋梓豪冇大家講咁差姐 起碼把聲冇小薯茄個新仔咁惡頂咁難入耳 係個樣細個好似唔夾試當真個style姐 第一條劇場片演技算幾好 同埋佢演譯到個賊好似細細膽膽咁比阿莎帶返轉頭 個效果可能比做到好強硬咁更加好 係群埋波仔雨橋果堆人令人反感姐
錯晒喎你
係慈同波仔嗰班犯眾憎一齊學戲
波仔個名係好撚臭好撚臭
新豪Live表現我都好唔中意
講埋啲野勁Low完全唔係同一個Vibe
我都覺得太做作
但再觀望下先
賊仔多數為求財姐,未必想傷人甚至殺人,捉到坐一世架,所以被阿莎大返轉頭唔出奇
豪哥一定去左tone music睇$oHo
仲出唔出到vlog架
豪哥最叻係搵人幫手,所以應該ok
$oho 同 Kidney 提早一個月踩咗九展台先
修仔story見豪哥已經返咗studio剪vlog
豪哥宜排忙到,出完SHOW又趕番去切片
張櫈有captv 貼紙

出咗 vlog 了
屌蘇豪出得切喎
都踩咗兩次熟哂架步
其實佢啲新人點搵噃嚟,都係圈內人介紹?格嚟台個mk又係好似無啦啦唔知喺邊出嚟又係比人屌到落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞