試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)

1001 回覆
38 Like 40 Dislike
中秋晚會
原來條片啲狗聲自己配
其實依幾條片都幾好笑
咁計落射波俠最好
射波俠真係算ok
不過諗起之前呢度又話ern 9同個channel夾 而家又話垃圾
夾既應該係講佢個人設
做輔助位比下靈感可以錦上添花
忍界大戰疫就係好例子
但寫劇本同導演應該要再磨練多d,同埋佢好似都唔係呢行出身?
Ernest 啲劇本係無修/豪/賢/Ellen 果個水平姐
但如果比機會大家試嘢嘅話大家有唔同風格/水平都正常
張錦程
幕前幕後都係supporting 做得好
一擔正就走左唔知去邊

想拍啲跳製嘅嘢真係好睇緣份
而家都仲係充滿尷尬感
好少可係謝票場檢討條片
其實我發現ern9好似唔只冇進步,係一條比一條差,佢最好係開頭既飯聚同射波,呢條講真唔係有呀莎係到,呀莎又太耐冇出現係劇場,view數一定麻麻,我覺得最主要個原因係佢根本唔知自己拍緊啲乜,好似今日修仔講條片係想講女性既問題,其實係岩。但係佢自己又話唔係,叫佢講係拍緊乜佢又講到1999,同之前火柴拍收音賢一樣完全唔知自己係拍黎表達乜,咁又點會好睇。我鍾意睇ern9做幕前配角同佢玩遊戲d鳩up,但佢片真心麻麻
又唔會話4條都炒,至少射波俠係OK,不過爆格爆出橋真係好廢,今次比阿修係謝票場咁多人面前插,應該之後會醒定D
所以請阿發返嚟,搞劇場殺出個鐘點幾好睇 配音片放榜撞正謝師宴鳩到震。

之前ellen讚嘆阿發係正常,豪腎發三個由中學到captv 金剛crew 根本佢地度嘢諗嘢模式好類近。

同埋阿發本身都睇幾多戲,係爭九龍不敗未睇
點解爆好廢?雖然未覺得好好睇但又冇大家講嘅咁難睇
唔知拍緊咩,係之後謝票場先知原來係講偷橋,二來唔熟果D電影reference get唔到咩笑位
吓 睇得明喎 一定未到炒車囉
估波仔我重笑到仆街 最多話受眾少
第一幅圖Caca後面嗰個乜水?
冇玩過所以睇落都無咩feel
第5張 正撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞