試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)

1001 回覆
38 Like 40 Dislike
大家素人條線唔同
Channel揀得就有佢原因
唔會因為一條而唔鐘意佢
慢慢表現比觀眾睇自己係適合

每個成員都會有hater
Yanny都比人話過唔適合
珈其都比人話過佢串
Locker有羅富首席
阿慈就成日比人話講錯野
Ca姐比人話花瓶
幕後既ern9都一樣比人話過唔夾
到依家咪一樣8個幕前同幕後一家人
唔夠人

朱康拍channel需要錢咪又係咁crossover當彩蛋,珈其拍(早晨搭膊頭咁大件事唔準唔叫)都係咁,

甚至sunny creamy都有向金剛crew拍過短劇 。

搵圈內fd /四台其他人crossover拍下好過就咁搵個男仔。

由其是呢啲咁平淡嘅劇情好需要彩蛋 如果係吳肇軒 配阿莎呢個組合已經好正啦又有話題。

但依家搵呢個男仔配 浪費咗阿莎。
如果係吳肇軒陪莎嘅話
條片就冇一個係試當真成員
除咗ern9
第一印象係咁就係咁架啦
講自己意見都要問你拎approval呀?
你自己鐘意起佢底先下判斷係你既事
我睇條片都係3分鐘就唔會用多幾個鐘睇下條友咩料先決定我點睇佢
hazel幫藍店士多個鄰住買拍廣告都仲咁多人支持
你條傻閪interview個時人地唔出offer係咪會屌人點解單從一次interview就做決定?
呢類角色想睇locker做...
你覺得幫藍店拍廣告有問題既話唔應該睇試當真
唔關事嘅人唔講啦
你係咪有咩誤會 我冇唔俾佢有咁嘅感覺喎 我問下佢點解咁解會有咁嘅感覺咋喎
同埋我就係唔知佢底細先覺得單從條片好難判斷
反而想問下佢係咪起咗佢底先會得出到接/唔接受呢個結論
條片已經覺得條友好難頂
咁佢依家演繹得條橋唔好睇嘛,咁平又鳩嘅橋搵新人演
咁豪腎之前夠推過火柴上幕前
希望唔係真係因為足球員身份所以腎仔揀佢
豪腎推完咪俾阿修拉返落黎
要信3個老細
點解阿莎唔當係彩蛋
咁依家條片有試當真成員咩?
邊有話唔當 講緊搵呢個人演得差 浪費咗阿莎呢個彩蛋,就算唔係吳肇軒咁點解唔係豪莎cp演?
叫得做新幕前就當係架啦
火柴ern9呢啲本身幕後拉返佢落黎好易
呢個真係幕前起碼要睇一年半載
之後綜藝謝票場又要預埋佢
本身個劇本就唔得,莎演技搭救成條片
其實我覺得大家有d overreact
我會放長雙眼睇
所以咪話平淡又鳩嘅劇本點會搵位新人carry
點都要睇返幾個月先
屌得愈勁修仔愈會出佢
其實個個都比人話過
唔會盲撐新人 但都唔會盲反新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞