試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)

1001 回覆
38 Like 40 Dislike
受眾唔算少啦 可能觀眾都明到一兩個
反而係佢啲片長氣
中間個故事推進到一個地步就停咗喺度唔識收尾咁
估波仔同爆格都係咁 兩個主角定咗喺度繼續喺度loop緊唔知乜春

可能拍開短片未識拉長啫 有修豪腎捉住應該之後點都學到啲
打劫真係咁差?我覺得ok喎
啲對話配落打劫幾得意 呀莎又做得好
呢個非常同意 Punch位少同時拖太長
Channel最缺編劇 佢有必要不停磨練
相信ern9一定會進步嘅
爆格最錯係果啲橋褲同Toki Wong 唔講冇人知既多餘野,但至少有故事性。腎到最後要係抄唔抄橋做決擇。未睇謝票場我會get 到係想講度橋同抄橋既矛盾。

如果要講唔知拍緊咩,唔准打飛機就真係唔知拍緊咩,睇完謝票場都係唔知拍咩。但好似多人鍾意呢條片。
應該係文sir
火柴係張錦程個仔?
阿發好尻好撚正 每條片一出必笑
原來豪哥同阿莎一齊企
條橋唔錯,可惜新幕前麻麻,不過琴日謝票佢一齊檢討又對佢有啲改觀
你唔講都唔記得Toki wong,又係睇謝票先知原來咁解
我個人好鐘意唔准打飛機,鳩片之最,ern9吹氣公仔笑到仆街
呢條片我都睇得幾開心
長片ern 9可能係handle唔係太好
但早幾條ig既廣告片好似都係佢搞 (1~2分鐘內) 我覺得拍都幾好
Ern9 搞嘅ig 廣告好睇
睇得出長片係佢弱點
有佢喺度真係好玩好多
佢係試當真做上把
係膠戰做下把
好鐘意珈其
係得佢敢駁番阿修
簽埋珈其個仔做童星
睇番live豪仔啲反應又ok
下把得嚟至少有存在感

應該真係嗰條拍得柒
啲人係唔鐘意人地嘅社交圈子
好記得當年呀修同珈其開live
呢期係你喇珈其
邊個拍先得嫁
係喎仲未有 vlog
係咪又唔包飯了 其實我好奇佢地有呢個制度之後有無改善到問題 無人再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞