試當真(修/豪/賢/Locker/Jessica/慈/Yanny/珈其)(29)

1001 回覆
38 Like 40 Dislike
用"鬼"好似好啲
腎仔句「唉 唔搵啦!」先係畫龍點睛
竟然冇左
Chill得嚟好L正呀
試當真嘅女仔屈能到
借佢名吸view定點
無見過人會擺mv主角個名上title
宜幾句填得好正
跌下跌下 啲嘢唔見晒
唔通呢度個地下 有結界
定係我玩緊 俄羅斯方塊
搵到我好忟 忟到想大嗌
我感覺似硬tag 試當真
樂壇已死都係description 寫ca 姐@試當真
但係個beat唔同咗冇咁好聽
版權問題無計, 但新beat我覺得都好好聽
同原版唔係差太遠
牙莎 ig story tag 咗 Ernest Ellen
條片可能佢地負責
2邊新人都比人屌到傻

btw波仔咩水做咩憎佢仲多過新人
應該係早幾年話咩拍片揀其他youtuber做老婆女友同sp嗰個
豪哥去咗許賢屋企睇mv首播
rico哥啲fd?
https://youtu.be/XxkT06UAbd4
MC $oHo & KidNey -《跌嘢唔好搵》【 Official MV 】
首播日期:2021年9月17日

MC SoHo & KidNey
唔得唔好夾硬嚟💩💩

《跌嘢唔好搵》
Director: Travis Good @travisgoood
DOP: Gary Hui @garyhui42
Artiste : MC $oHo & KidNey
Composer: 鄧東成 EAST CITY
Lyricist : Casper Snooker
Arrangement: 鄧東成EAST CITY
Producer: 李一丁
mv好chill
估唔到金剛傾成日鳩噏嘅量子糾纏會出返嚟
【by Boris【波仔】《女友.老婆.SP》情何以堪選擇題! 玩大左一次過得罪好多人!? /ft.Ricko-哔哩哔哩】https://b23.tv/t5qTld

下原來係改歌嚟㗎
改日文歌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞