放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(266) 九澤CP - 最後一秒鐘

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
公道少少,今集佢問題算唔大
今集點睇都係騎獵背鍋
我岩岩先睇番琴日個集
係騎尻撞 由佢投票咪得 又未到佢輪次
如果係雙身局就盡情屌,嗰場真on9
獵還好啦,嗰個小花發言發到咁,帶走佢都正常
唔該娛百唔好再發小花
小花真係
上次做狼王又無啦啦一天光就自爆唔知做乜9
最記得佢好人被發查殺嬲到成塊面紅晒
其實佢係邊度出嚟
一啲藝人感覺都冇
笑左
小賴點都好過193既 之後都道歉
193話我地搞佢唔死
講起娛百唔識規則,就諗起當初佢哋連狼刀在先都唔知,最後一神獵人死咗仲有得開槍帶狼變好人贏,同埋王騎板呢啲呢啲on9史

老實嗰句佢哋有啲改動係可以接受嘅,例如十人無警長石墓局畀狼人相認就冇得先驗呢啲就還可以嘅,雖然變相冇咗好人跳石像嘅呢啲套路,但係無警長局嚟講還可以嘅,同埋起碼警長局跟返先,所以都冇嘢講

仲有雪王、雪美、靈王呢啲板以有獵+騎嚟講其實都可以接受嘅(不過我12人局真係想見到強騎同強狼美,佢獵騎我覺得可以,as long as補隻雪狼畀狼隊,即係12人警長雪美騎)

但係好好地恢復返一排跟規矩做嘢,跟住而家雙身分又再次搞壞規矩,故態復萌,證明呢個節目真係冇救

娛樂版睇下笑下就算
無邏輯可言
你係咪搞錯咗
唱I Will Always Love You嗰個係小胖唔係小花
不過小胖都上過娛百,佢玩得好過呢個小花好多囉
小賴現場錄影個陣個頭集集都好型,gay佬都型到爆。

而家係屋企個頭好7
小胖冇戴眼鏡
nplm
廣告>電影演員
下,佢樣不嬲麻麻wo,(唔係gay問題,gay好多都靚仔)
而家仲要咁乞人憎,好想打柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞