放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(266) 九澤CP - 最後一秒鐘

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
係啦 假如10狼兄
刀4 5 無人知6咩身份 6狼跳幸運兒都得啦
哇 多到
一晚死4個
艾妹mvp啦
不過金水係女巫又係慘啲嘅
大大反指標得好離譜
其實真係有運
黑市驗6 金水女巫逼開毒
點玩都贏
不過沁B 個查殺都係好
迫到黑市出嚟 狼隊視角又清晰
其實卜心都好貼臉 勁講夜晚
根本就唔會信錯
痴線前置位跳黑市冇人對跳都可以唔信
開頭以為佢黑市
鋒澤係跳得柒但冇人對跳都要信啦
基本係冇用邏輯玩
又係啲老問題
2平民票走魔術師
娛百特色 信自己唔信邏輯
應該話佢地玩遊戲如果唔特別去諗邏輯
就會完全放棄邏輯

即刻好似前置位我荳咁就會諗後置位係咪會跳黑市

但後置位大大反而唔諗返前置位如果冇人跳黑市而佢又唔覺 1 2 3出黑市 咁4真黑市可能性
話說我又唔覺我荳有偉晉同小賴講嘅神情
唔保1都好正路啫
話說又有九叔久違嘅馬後炮實錄
今集又怪都唔怪女巫開毒啦..
要怪都怪黑市唔第一日俾技啦.. 結果走去自殺
係囉,根本九叔就係偏見唔捨得話鋒澤
今集要覆盤好人輸關鍵就係黑市拍身份,兼預告自己第二晚會自殺
呢個板狼兄先出局的話狼有4刀,黑市仲要自殺好人輪次根本唔夠,好人搵哂狼都冇用
反而女巫毒唔毒都會輸
不過如諗真啲,如果凱希覺得黑市驗6會自殺第二日會死3神的話係咪應該直接毒6,如果唔係剩底5個要毒中最後1狼係咪太難
我都覺得唔可以怪女巫
如果毒中好人就即贏
如果唔毒狼仲有兩刀, 都大機會殺獵人
點都要博下
啱啱開,今集陣營算唔算係線上版最豪華陣容?
一晚死四個 好癲
好心呢個陣容就玩警長局啦
好難啦..同毒警徽流一樣
如果係金水 仲唔被屌死.. 佢應該都冇信心6係唔係一定係狼
2銀水,3murmur流場外認好,9大暈民
學卜心話齋,一定係6,7,8選毒
6有黑市驗,如果係狼,7/8毒中狼人直接贏

如果6唔係狼,狼弟一定刀預情況下
狼兄刀金水女巫就會畀黑市報真金水
刀明神黑市,金水女巫起身報毒口+銀水,場上六個人有1+6雙金,2銀水,就算兩狼都係盤8>9>3,除非咁黑仔毒中獵,如果唔係都唔算好壞

照睇巫毒唔係100%啱,只係中咗所有可能性入面最差嗰個遮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞