放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(266) 九澤CP - 最後一秒鐘

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
擺明係公司啦
喺屋企點會隨手拎到本未出嘅五堅筆記簿出嚟呀
佢鍾意喺公司邊度直播都得嘅。同埋娛樂音樂公司邊有分假日定幾點啫,又唔係一般公司返朝9晚6放紅日。佢直播都透露成日都工作到好夜架啦,而且就算有其他工作人員喺度都唔一定要係鋒澤隔離啫,可以喺其條房間工作梗。
假設如果佢真係係屋企,咁你想估個女人係邊個?
可以喺其房間工作梗。
其實呢
之前除咗隔離期間,佢係從來都唔會喺屋企直播
點解佢喺公司暐弘都一定要一齊喺公司?
小妤係佢助理, 之前都試過好夜喺公司直播時佢同其他工作人員都仲喺office, 佢地呢行有咩咁出奇?
有人喺到直播緊講嘢細聲啲好合理啫
而家好似係你死唔接受有第2個可能
既然你覺得係屋企咪屋企囉 有第2個人咪有囉
依樣野都冇得fc架啦大家各有各睇法有咩問題
你講野d語氣可唔可以好少少
同埋就算係屋企有女既有咩問題 都30幾歲人啦唔通單身成世咩 唔係妖女咪得
同意,最緊要對佢好,唔好又嚟一隻吸血妖女就ok
可能性就好多嘅
但你喜啦你覺得有條女唔見得光嘅咁咪咁囉
48:34 我就睇唔出咁嘅裝修會係似屋企多過公司
都費鳩事覆佢 佢鐘意點諗就點諗啦
但人地唔信佢既speculation 就起曬鋼就好撚戇鳩

表情撚
1. 有得揀佢係絕對唔會揀喺屋企直播, 因為佢一向好注重privacy, 就算喺屋企直播都唔會好似尋晚咁乜都唔遮俾人睇晒間屋
2. 睇後面背景啲擺設似office多啲
尤其佢坐張凳後面仲有張凳擺喺度 感覺似啲小型meeting room
3. 佢去拎本筆記簿時隱若聽到佢喺堆貨度摷野

以上只係客觀分析無話一定係啱亦唔想再爭論, 如果你堅持覺得佢喺屋企嘅咁就當我分析錯囉, 唔洗激動到反白眼嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞