放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(266) 九澤CP - 最後一秒鐘

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢光速走人
真 好似以前啲mv
今晚8點 零距離
https://youtu.be/Ej0naFw91NU
而家唔係主持都有慶生
但之前小賴生日係咪無?
好似冇
五堅年底線上演唱會

至於原本計畫8月21日在高雄巨蛋舉行的五堅情《月面著陸》演唱會,因為疫情因素只能暫時延期,5位團員表示,很希望在今年能有一場專場演出獻給大家,預計將在年底舉行線上演唱會。
香港都有得睇
要mark低12月4號
原來佢地仲book咗台北小巨蛋...希望下年我地可以去到現場睇

至於演唱會,五堅情也表示,其實除了原本8月21日的高雄巨蛋之外,主辦單位滾石唱片其實有預定到了10月16日的台北小巨蛋場地檔期,但也因為疫情因素,前置作業準備不及加上政府防疫規範下不得不取消,只能繼續努力申請明年的高雄巨蛋、台北小巨蛋場地檔期。但5位團員還是非常希望在今年能有一場專場演出獻給大家,因此預計在今年的12月4日舉辦一場Moon Landing Experience線上試航互動音樂會,詳細售票資訊留意五堅情官方社群平台或滾石唱片。
https://tw.appledaily.com/entertainment/20210916/DPFGDN5AHZB43B5RL6NDQ3D6CM/
九澤兩個都靚仔咗好多大大同婁當然都靚仔
佢哋5個合體真係好開心,鋒澤尤其活潑自在

唔知婁同東區志玲個約定係乜?
唔通係加入做主持(如果要加,想加雨婷多啲)
雖然我都幾鐘意雨婷平時上狼殺嘅綜藝效果
但睇完前日娛民見面會覺得佢唔太適合做主持
佢接話轉數唔夠快 唔太識講野同搞氣氛咁

上次五堅情唔知乜會 搵佢做主持
隔住個mon 都 feel 到佢怯場
可能真係經驗不足
佢似係嗰種平時講嘢對話好搞笑但唔係特登
變左想講笑嗰時唔識講
三刀真係不了
尷尬路線
帶埋水晶拍mv
新歌好感動好好聽
婁唱歌勁好聽
真喎 但個key偏高
用ig story呢個概念做mv又幾特別
除左鋒蜜同電燈泡
有冇人睇得明個5個emoji代表咩
頸巾係偉晉
橙係小賴
樓梯係婁?
應該係咁
圍巾偉晉
橘子09
蜂蜜鋒澤
樓梯婁
電燈泡賴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞