Myprotein 真係好撚難飲(5)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
而家最平係咪73% off想問下
Protein cookies 係38g 多到痴線
上面又話難食 我買左 應該今日到
即刻隊返塊再上黎報告
我發覺可能健身撚係食開屎
太耐無食過正常野 無咁難食已經話勁撚好食
普通人一食就屌晒老母
味覺已壞
protein cookie 係咪最多protein ? 有幾多要幾多
World's Kitchen個系列有好多味
Stroopwafel, Eton Mess, Pastal de Nata (Custard Tart), Irish Coffee, and Crème Brule, US Style Choc Peanut Butter, Indian Inspired Mango, and Chocolate Truffle flavours
無人講
等我試下佢隻葡撻味同焦糖布甸味
total protein blend vs impact whey
唔計價錢其實有乜分別 望落去營養價值都係差唔多
飲左幾年都係chocolate mint, cookie 其他唔敢試
你話whey protein? 邊到睇到
係iherb買左桶gainer 話per serving 336g 點樣沖黎飲裝完啲粉都半個樽位
痴線
就咁飲whey呢個量都變gainer
真係飽成日

照我寫world's kitchen 咁search 就有
唔甜就好
買左5kg matcha latte iso
第一次飲
飲到7個月
勇士
窩夫味好飲
落奶甜到嘔
珍 飲開unflavoured
今日73% off
不嬲健身撚都食開屎
少d意志力都練唔到大隻
幾時補貨 2.5kg冇曬
開新ac買先發現依家唔送樽
送喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞