Myprotein 真係好撚難飲(5)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Ic thx
我都係1111 order但係dispatch咗最早都要17號
唔係用dhl運送
We are aware that your order xxxxxx for the below items have still not been sent, we will continue to work to have your order dispatched as soon as possible.

You can check the status yourself by clicking on order history in your account

奶茶味溝凍奶茶+水真係好撚正
其實係已經有tracking no但dhl未攞你件貨
咁似淘寶啲假出貨
我whey 同衫分咗兩張單,whey 已經收貨,但衫嗰張單仲processing同埋連信用卡都未扣數
我早兩日收到 D衫褲大碼 洗完都仲好舒服 性價比都高
試咗個試食版yogurt flavor 都幾唔錯幾自然 口味偏輕盈
試咗飲奶茶味
幾好味又無北海道牛乳味咁甜
新手未飲過whey protein先試下買myp飲
想問下myp hk果到訂既話有冇得簡送貨時間/送去自取點到 因為屋企長期無人
可以
一個係DHL,可以drop off/set時間
一個係郵局,可以要求自取
thx睇黎到時要星期六去排了
諗住買2.5kg加個杯應該ok
Isolate 係咪貴左 有冇人轉其他牌子?
gainer chocolate好鬼甜
5kg 點頂
[url]我都係 岩岩MYP客服覆番我話會幫我跟跟 或者退番錢 我話等多陣算[/url]
奶茶溝奶茶?就咁溝奶呢
我飲過natural vanilla, natural chocolate, clocolate mint, golden syrup, blueberry cheesecake
奶茶味都排尾三甲
貴咗好耐啦
見住佢由300頭加到300尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞