Myprotein 真係好撚難飲(5)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無邊隻牌子都有原味賣 唔想飲代糖
creatine 剩返兩日飲曬 有冇快送貨/實體店介紹
本身飲緊BPI
有冇人有興趣肯接貨
之前買左2.5kg whey同埋1kg gainer
開完包whey發現真係好柒難飲,頂唔順隻假甜味
300蚊放哂出黎有冇人肯接
2.5kg whey chocolate brownie
1kg gainer chocolate smooth
Iherb都快
而家係咪得95折
是但啦 80蚊都400g了
Hong Kong express 好似20usd就包郵
點都平過hktvmall
唔知雙11會唔會平啲
原來20usd就包郵 我成日以為要買夠500蚊 thanks
記得揀hong Kong express 先係20蚊
有冇人有興趣肯接貨
買咗原味eaa唔岩飲 平放
仲有丸裝eaa同l glutamine都平放
有無人知佢d top點分有無pad 唔係款款有寫但睇相又似有
上次中撚左伏
brownie我OK
睇下vq啦,而家半價好抵屌
d款幾靚 不過要買夠140usd先free ship
淨衫好難搞
佢英磅黎
我次次四40~60磅都俾15磅ship
想買pre workout, 見佢有好多款
想問THE Pre-Workout,THE Amino Boost,Alpha Pre-Workout有咩分別
或者大家試過邊款
見到大家不停講peach tea沖soda water正
係whey protein定clear isolate
我用牛奶沖 都路錯 未試過用soda water
咁你係用clear定唔係?
whey protein
唔係係咪clear先沖得soda water
一定係clear isolate
想像唔到whey protein點溝soda water
屌見clear peach賣撚哂
好傷心
唔可惜 飲多幾次覺得好甜好厭
飲返isolate好過
未試過就試下最普通既pre workout blend先
用一匙粉 沖200ml水 都幾有feel
飲慣咗就可以轉THE preworkout 個人覺得呢隻有啲苦味 但好似再勁D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞