Myprotein 真係好撚難飲(5)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
日式布甸好撚難飲
飲過strawberry cream 原味朱古力加奶飲都ok
平時士多啤梨溝朱古力再加奶會幾好飲
之後想買奶茶試下,但見啲評價好極端
推Brown Sugar Milk Tea溝Hokkaido Milk
我試左用T&G 消費券好似唔得,有冇人試到係得?
Wafer
好食到傻
我試過都唔得
有無人係加唔到嘢入BASKET? 試咗好多次都唔得
膽粗粗買左幾隻Clear whey protein 試味
Bitter lemon:
就咁用清水沖, 入口似少少甜既檸檬味洗潔精
用紙包檸茶/雀檸加清水去沖就好味D易D入口
Mojito:
就咁用清水沖, 入口似少少甜既蘋果味洗潔精
用蘋果汁加清水去沖就幾夾, 飲落喉嚨幾C伏
Grape:
未開, 斷估應該係提子味洗潔精, 打算用利賓納+清水去沖
想試睇落最唔伏嘅peach tea
同無咩人講嘅西柚
粉係咪一定要shake先溶得哂?我倒落杯飲係咪攪唔溶架?
好好笑
全部都係要加甜飲品去沖黎飲
姐係咩都係洗潔清
想問下our of delivery要點做
今日晏就無啦啦收到msg會送貨
Out
DHL?
Speedpost
Whey blueberry cheesecake今日到左
用水沖唔難飲 6/10 可接受程度 幾乎係blueberry味 飲唔出有cheese味
用全脂奶加冰有驚喜 沖完帶泡 有D似奶蓋 8/10
好似用唔到消費券
入myprotein post就係想睇呢d食評
會出到訂單 但佢會顯示payment issue
會被人彈鐘
咁大獲我30號落單 佢寫31號dispatch 希望無事
佢會叫你用另一個payment method
不過我係落單過1個鐘就叫我更新資料
你地覺得milk tea blend好飲d 定黑糖珍珠奶茶好飲d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞