Myprotein 真係好撚難飲(5)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
飲開奶茶味, 有冇師兄分享吓matcha latte / 煎茶好唔好飲
又係時候買!!!!!
飲過matcha latte, hokkaido milk, chocolate
有冇師兄有推介!!!!!
Clear protein isolate peach tea味
買左梳打水返去溝 成杯汽水咁

Jasmine green tea latte都ok 唔甜
不過同allin比都係有距離 但平太多
奶茶ok
買5k
買mp求性價比唔係whey isolate 抵好多咩, 師兄點解鐘意clear isolate?
黑糖定普通milktea?
peach tea 起痰
轉下口味姐 飲到好厭
Clear isolate唔漏
性價比都要個人頂得順
咁你未飲clear 前whey飲開咩味? Thanks
兩隻都好過奶茶
煎茶無咩奶味
仲正
冇whey isolate可惜
覺得奶茶味好難飲
除咗matcha latte有冇其他推薦?
唔鍾意奶味咁重 覺得好臭
milktea
我本身唔嗜甜,已經覺得好甜
喺朋友度飲過matcha latte,我覺得milktea啱我多d
我平時都唔飲甜,如果你覺得都係甜嘅話即係唔推薦我買啦
myp淨係飲過佢一隻
on chocolate ok ge,阿華田咁
可能佢地食開脆身嘅曲奇所以覺得怪
如果你有食過cookie dpt你就唔會覺得protein cookie有問題
有啲懷疑係咪真係有38g
食左 又未去到話難食 但唔可以日日食 好漏 食落沙沙咁 做上午茶幾好 有320卡
第一次食覺得好難頂
第二次接受左 仲覺得ok
岩岩到左chocolate peanut butter即刻開箱試飲
屌你根本就純peanut味 本身仲以為係有skippy花生醬果種味
朱古力味又係完全飲唔出 又一次中伏
又酸又似食沙咁都覺得ok
眼中只有protein
講講下有啲似小朋友玩個啲動力沙 今日叮熱佢 溶溶地咁仲似
煎茶係hojicha定hojicha latte?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞