電腦椅有冇推介(11)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
有排都唔會搬
有冇巴打用企檯/升降檯
我,你張圖d 凳我用過,放返出去換咗張steelcase series 1 依家開心使用中
呢d坐到好撚攰
企檯/吧檯冇得簡
呢啲凳唔長坐都ok嘅…坐一陣企一陣…
仲攰就放張墊訓地下
IKEA $599 嗰張真係好坐咩?賣到斷貨?
啲轆又唔順,又難攞
我一開始都係咁諗,坐一陣企一陣好有生活態度但如果你坐呢種凳開始攰,你起身企都係好攰,因為佢其實一路都用緊core
我依家換咗張steelcase s1, 無得坐咁高,但我坐得好舒服。寧願打一場2K 就起起身轉下條腰再繼續坐
如果你係空間問題,揀fommy 或者其他細電腦凳。但吧凳/馬鞍椅係好睇唔好坐,經驗之談,唔信你可以挑戰下
posh 12月又加價
買herman miller去美國官網(轉運用MyUS計實重)/淘寶買好過, 香港個保養玩鳩人的, 講好1個月有parts換, 過咗1月個都冇消息咪send email去問, 無啦啦話要等4個月, 等完4個月都冇消息, send email去美國herman miller求救先打返電話過嚟, 啲電話打過去10次都未必接一次. Whatsapp完佢同你講打電話, 打完電話叫你send email. 買張萬幾蚊嘅凳同你講有12年保養. 當啲客狗咁撚
香港買嘢同塞啲屎俾自己食差唔多
有無巴打用緊T07可以話我知個頭枕係咪偏鬆?
我見ergohuman較到幾個角度 但T07無得lock感覺好快鬆到壞
師兄想問下,如果咁樣轉運 aeron chair ,運費大約幾錢㗎?
41磅嘅話165.99USD
Fedex Economy 5-10 Days
加多廿蚊2-5 Days
其實搵集運可能仲平,41x25先1025HKD,但就實慢啲同冇咁穩陣,你可以睇埋雙11淘寶,有啲仲平過美國,叫佢直接用順豐運落嚟都係200-300人仔
想買 ergohuman elite 係咪office link 最平 (香港買)?
IKEA $599 張櫈返咗貨,好唔好坐
潔而亮呢
我印象中T07果時你已經係冇試冇睇冇度位就鳩衝咁跟POST既人買
而家又想黎多次?
呢張細張嘛,又唔過 60cm
$599 話好坐都係呃你
巴打你隻貓好得意
出2.0 清貨姐

呢個係咪新款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞