電腦椅有冇推介(11)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
唔該哂
睇黎呢張1700都抵屌
實惠5/10訂,12/10送到,安裝都係幾件裝埋一齊好易搞

個人意見呢張本身會比較高同闊,如果有返咁上下身型或者追求活動空間既話幾岩用,同T07比網會軟少少但回彈夠,腰托適中托得住又唔算太突,1699算係抵買,基本野都有齊,當然有更高要求既可以睇返樓上巴打們介紹
多謝分享
我個人都高大
聽日去實為try try
張rioli m買咗兩個月,呢幾日坐落去有啲"eat eat"聲,有冇巴打都係咁?
有冇人知KT有邊間唔會當人水魚劏
真 同office張HM冇得比
同埋個pad坐耐咗會痛 有冇師兄都係咁
筆直1~3K
高60
闊65
請問偉大嘅連登仔有冇好電腦櫈介紹
今日係ifco 買左張elite 4499,跟住發現ebuychair 同一張先3980,係唔係伏左
完全係
張Freedom我坐3個鐘係會pat pat痛,HM我返工坐12個鐘都唔痛
唔係掛
岩岩入左手
買Okamura Contessa II定embody好
試坐咪知
網布怕唔怕酒精?
我覺得所有嘢除咗手之外都避免用酒精抹
建議用其他清潔劑好過
有冇巴打喺實惠訂過Rioli m幾耐有貨?
上邊有巴打話實惠好耐
巴打自己睇路

點睇呢兩張凳 價錢都係差唔多 心大心細
Dragonfly-S 腰托位個網鬆左(其他位冇事)
保養話唔包網鬆
買左唔夠1年 想問有冇得搞
想問下平時會盤腿坐/正坐係咪唔啱坐網面凳?
如果係咁有冇其他推介
最後去咗有利行執到個all-steel 500連運費

好撚好坐,老闆仲教埋點用又好討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞