電腦椅有冇推介(11)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
見打風有5%off 係ifco入左張ergohuman s
誠心賜教
有無ching試過呢張 RH MEREO 220

前排行k11時見到
坐過幾舒服 價錢又同HM Aeron 差唔多
冇試elite版,但係20°後仰都夠了
質地我就冇乜所謂
早兩日諗住買張牛肺
屎忽痕坐左落張Rioli m度 再返去坐落張牛肺度已經唔同左感覺
即刻落左rioli m訂
之前有個巴打講其實你試坐幾分鐘, 十幾分鐘其實試唔到d乜
好似你坐areon, embody, cosm咁, 可能你一坐落去就feel到分別
但你可能真係實際坐係到個幾兩個鐘先知邊張最好

btw你覺得ok既話價錢又接受到咪買囉, 自己用啫
我就唔轉了
我覺得差唔多
不過我會轉elite都係想加個腳踏
又貴幾蕉
用咗年半
打算買張牛肺返公司
有堆介?
有無巴打呢排訂咗Steelcase series 1? 等咗幾耐?
去ifco買左, 全程冇運輸打黎夾過, 次次要自己打上去, 都算

原本約左上星期六打風果日,咁打風大家都明, 但我打去再約時間果時屈我話係約今個星期六, 咁我26號買, 我問佢:買果時又話兩星期內? 依加又變左14個工作天以內, 我比本日曆你點篤,由26開始計14個工作天都計唔到去今個星期六啦, 屌你係送唔到咪照直講,話體諒下唔該人, 都冇咁撚嬲, 屈尻返我轉頭, 真係冇下次
我1/10網上買,total收過3次電話
今日岩岩收貨,幾順利
一次電話都收唔到

最撚嬲係佢扮哂野話14日係14個工作天,係我計錯,唔係佢問題
有冇link
去藍店買,正常
幫襯咗藍店仲見到好多巴打幫襯

然後見到你哋話officelink仲平
想死
點解藍?
有無人試過新ikea 電競椅
我上星期試過,實物睇落好兒戲,腰無support好空虛,成件感覺上係薄d 幼d, 但個底座又唔係細,$1490 我會加多少少買steelcase series 1

Btw我已經買咗有頭枕全黑
我都係1/10買, 我啱啱打上去佢話要23/10 CLS
Ching 有無講到大概幾時有
我買rioli m,你又係?
Rioli-M同RIOLA-R除左腳踏外,仲有冇其他分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞