電腦椅有冇推介(11)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
想要就去馬
我之前又係位細
用ikea唔加扶手個張
寬40cm
大家點 autonomus ergochair?
上網睇好多外國YouTube推薦呢張凳(不過香港嘅價貴好多usd769)
今日去咗實惠試覺得幾好
坐落同Rioli-M差唔多舒服
高度比Rioli-M高半cm到
椅背深淺好似有得較?
個腳踏可以for睇netflix個陣chill下

有冇其他巴打評價下
我都試左,
覺得腳踏可能另外買算,
一體化最慳位,但未必最舒服(個人身型及腳長唔同)
例如你開左腳踏 想轉左轉右可能會撞到椅腳唔方便
覺唔覺Rioli-M好似矮過其他櫈
校到最高好似矮過
其他櫈校到最高咁
我都覺去左兩間實惠都試過,校到最高都係比較矮。同埋想問下Rioli-M扶手係唔係好易壞?去左兩間實惠試都係有一邊扶手係壞
同牌子既dragon fly s都唔錯
但一樣校到最高都係矮過
其他櫈校到最高,個感覺好怪
所以有啲保留無買買到
唔計高度我覺得dragon fly s同Rioli-M好過i rock,襟用度就唔知啦
訂左t07
點壞法
我都以為係壞
但佢設計係 較到最高一定鬆到落底,會錯覺以為佢壞
Ergohuman抓咗五年都無事
得一邊lock到,另一邊點整都lock唔到,試左勁耐都唔得
巴哈有人分享咗
好似話係細板05
突然見到有張T03, 未知咩料
剩係知台灣造
巴哈有人分享咗
好似話係細版05
我坐緊Markus,腰承托差,長時間坐唔惦
開長係有機會撞到其他野 一係唔開咁長
不過腳踏真係好舒服
同埋開腳踏出黎既機械聲都好好聽

暫時唯一詬病係張椅唔夠長 大脾近膝頭個度小小懸空
應該可以調整深度嫁wor?
已經調整到最出
佢個深度調整範你預3cm 左右
我通常就較出小小腳托 托小腿
咁膝頭就有返support
請問有冇師兄用緊Steelcase Gesture
想問下除左預約佢showroom外, 仲有冇邊度有得試坐?
而且一張都唔平,加埋個headrest都要萬一,
係唔係應該等佢blackfriday特價先買?
巴打知唔知幾時有貨
寫就寫10月,但我只係俾左第一期(消費卷)
唔知點解張t07 ,拆頭枕果兩個六角匙, 有一邊擰極都好似原地轉咁
唔知係唔係入面滑左"牙"
想拆個衣架,點搞
ikea出咗張新嘅järvfjället 有升降手把
唔知佢會唔會出布面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞