電腦椅有冇推介(11)

1001 回覆
12 Like 11 Dislike
< $1500:
- 實惠牛肺 (AGIO)
- (清風2手) Steelcase Leap v1
- (清風2手) Haworth Zody

$1500 - $2500:
- (清風2手) steelcase leap v2
- Starone-m
- Rioli-m

$2500-$4000
- Ergohuman 系列
- I-Rocks T05
- Herman Miller Posh Express 2

$4000 - 7000
- (清風2手) Herman Miller Aeron
- Herman Miller Sayl

>$7000
- Herman Miller Aeron
- Herman Miller Embody
- Okamura Contessa II
- Steelcase Leap V2
- Steelcase Gesture
- Humanscale Freedom

清風=天后清風街19號有利行 (疑似黃店, FC 唔到)

另外連登仔整體結論: Ikea 同電莖椅都係垃圾

係都要買電莖椅就呢張
https://www.hermanmiller.com/en_apc/products/gaming/
Ergohuman電莖椅
不反電莖椅了
有冇人知邊度有hm Cosm high back
搵過carousell唔見有
想問下上星期實惠嗰批rioli riola開始出貨未
包裝左成個星期了
Showroom無?
sor打漏o左2手
仲包裝緊
包裝緊 +2
8月2號晚買嘅 第二日話包裝中到依家
唔知關唔關佢減1000個bug事
我27號買 不過應該ifco未有貨
lm
姐係點
自己去youtube睇下d留言

d錢去曬廣告度
清風行

我7月尾日買都仲未出貨, 早知唔買實惠, 由當初期待興奮到而家只係想佢快啲出貨
我張humanscale面布坐到鬆鬆地
扶手啲皮又爆開咗
唔知有冇得整
想買張有沙發有扶手有腳扥既電腦椅
師兄們有咩推介
budget 2000以下(越平越好)
Lm
前幾日我都有去 入手左v2
https://www.histrend.hk/products/i-rocks-t07-1
去咗呢間買T07
可以分兩期比
仲要平$99 再加上係黃店 推介下
想問下 RIOLI-M 同T07 比較,邊張好D?
好想買Logitech張embody
但屋企張Arron 坐咗幾年都同新嘅一樣
有冇人知可以邊度放同幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞