我話你知,點解李慧詩係香港有史以來最勁嘅運動員

603 回覆
4199 Like 52 Dislike
凱琳賽1-6決賽同7-12決賽兩場
真係好似分齡賽咁
自由行嗰陣啲人拎埋個篋去九龍公園嗰度游水

但乒乓波枱就唔少公司都會擺一張
牛下牛雜出筋肉人
3件彩虹戰衣(世界冠軍)、5個亞運冠軍、2個奧運銅牌 嘅 Sarah 笑而不語
DSE 中文成績都好好
乒乓波先係冇感覺
徒弟藍 師傅又紅
係愛爾蘭呀?
真係 成日要比較 邊個第一邊個第二
根本香港運動員都係第一!!!!
啱呀 有冇咁嘅機會、環境、天份畀佢安心去努力都係問題
係香港做全職運動員
你果個項目唔係大項/有資助嘅精英項目嘅話
比你入到港隊都係吊住鹽水咁生活
根本生活同訓練兩邊都唔會夠錢使
顧得訓練就唔夠錢生活
你邊有資格評論人地外貌
係有校隊,因為學界有比賽,但係冇乜人理嗰啲

游水,田徑,籃球嗰啲就熱門好多,運動能力強嗰啲會俾人叫晒人呢啲項目。
但地位始終及唔上一塊奧運金

同足(世杯)籃(nba)網(4大)呢o的唔同

場地單車最高榮譽始終係奧運o卦

公路單車都話可以有"環法"拗下
都係因為某方面係某顏色取向o者
嬴埋啲雞賽有咩用
唔夠

唔計
足(世杯)
籃(nba)
網(4大)

大部份運動
任你世錦有幾好成績
冇返塊奧運金, 始終好難算係"真.世一"
係 Sorry打錯左
香港精神 贏波要人 輸波屌人

全部香港人一夜之間變咗20年劍擊迷
後者就算尻數啦講真

冷門項目+變數大

又要一場過

雖然講含金量實俾人屌 但的確存在bor

人哋體操嗰啲練到四肢萎縮 田徑嘅練到關節磨損

呢啲係冷氣房帶住頭盔篤 根本犧牲嘅嘢真係冇咁多

如果咁都要同佢地拉埋熱門項目比較 就真係對其他人唔公平啦
劍擊就算尻數啦講真

冷門項目+變數大

又要一場過

雖然講含金量實俾人屌 但的確存在bor

人哋體操嗰啲練到四肢萎縮 田徑嘅練到關節磨損

呢啲係冷氣房帶住頭盔篤 根本犧牲嘅嘢真係冇咁多

如果咁都要同佢地拉埋熱門項目比較 就真係對其他人唔公平啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞