我話你知,點解李慧詩係香港有史以來最勁嘅運動員

603 回覆
4199 Like 52 Dislike
今屆都同德國決戰
攞埋銅牌都叫少少勉強
佢仲讀緊大學就攞銀又唔係專業運動員要養家根本家底唔關事你地就係都要提家底咩出社會打滾未家底好可以練少d 架咩?一句講到人easy mode 咁
我諗急流勇退
禾歌轉咗角色
做賽事評述員
「2006 年一次公路訓練期間,當時 18 歲的李慧詩為了避開橫空出現的狗隻,左手嚴重骨折,因康復情況不理想,三度接受手術後才復出,目前其左手腕仍未能正常扭動,屬輕度傷殘。」來源:立場新聞
好撚熱血
嗌哂咁超車
衝線揮拳慶祝

同意 混血個體格天生已經優勝過香港人 加埋後天家庭由細開始提供資源support佢游水 再加屋企有錢自然飲食質素都高 營養吸收都好啲 再再加埋無屋企人逼佢返工養家 仲有錢送佢去外國接受訓練 全天候支援下拎到牌的確無李慧詩嘅情況咁難得
背後要落好多功夫
佢34 keep 到呢個水平一定要比其他人更努力
37真係好難想像,唔想佢咁辛苦
成就上大家覺得Sarah勁D定風之后珊珊勁D?
李慧詩讀邊間中學
競輪真係好on9
比人阻/炒車就四年心血白費,天下無敵都無用
因為佢係混外國所以你咪懶係大愛ja ,佢混中國,又藍絲講國語你咪又係屌一餐,我意思係無咁深,係因為睇住李慧詩2012到2021果重堅持會比較深
世錦都無邊個可以贏到咁 真心勁
仲要單車都唔算好冷門
李慧詩:希望大家相信有希望
成日鬥勁,咁撚小學雞
真心想知反勝果場有幾多人睇
亞運多到唔值得講
係都係19年世錦雙料冠軍
Ching 唔知你係咪仲係學生,只不過你知唔知香港好多基層屋企,仔女夠15-16歲就要去做麥當勞兼職養家/賺零用錢
每個人背負嘅嘢唔同,但基層背負嘅嘢一定係多好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞