[大師兄返黎喇] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(292)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Willy Hermangonez打過紐約人黃蜂
湖終於簽到iggy ariza其中一個喇
不過ariza剩返幾多就……
如果簽到Bield 今個offseason 唔差喎
亦都justify 到唔match AC 份約
但而家睇落可能性有啲低囉DS 無隊肯接
Buddy Hield*
https://www.instagram.com/p/CSGYxCosqDu/?utm_medium=copy_link

湖搶啊!呢隻有3有啲D又識組織,打後備PG fit到
係炒咗球野球姐
躝去大飛
搞罷工佢就叻
年紀31
身體51
到時lbj底薪再加粒星又可以衝冠
實同隻癲狗嘈交
Report: Lakers hope to “net returning talent” in a potential sign-and-trade involving Dennis Schroder;

“However, it appears the Lakers have not been in extensive contact with Schroder and his representatives, sources told Bleacher Report.”

(via @JakeLFischer)

條撚屌玩野
你都冇人要喇
完童工簽綠葉價先爆發
下下爆鳩入去
block咗好多球
ben 去左拓荒
kcp 禿都無咗,教練團又散晒,湖最引以為傲嘅防守下季會變成點呢
vogel唔信佢
但湖人要射手,tht James wb同mk都係有剷無射,打條撚咩
好似簽ray allen
DVD都係3年6千萬,就睇下隻mk最後有咩價
是咪啫係木狼嗰個
全部都老人兵, 冇射手, 點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞