[大師兄返黎喇] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(292)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
但Ariza好廢下
冇大志
你信呢種source同信derozan mle黎湖有咩分別
我從來都無信過derozan會降咁多黎湖
之後都講返佢係接受20-25m既s&t先會黎
Jeff green抵到可惜湖無錢
應該冇乜機會上架啦
所以咪傳聞lor
無人話信唔信

咁淨睇官宣 同woj 就夠啦
上2年底薪都唔簽 唔怪得任何人
你上個post 講乜撚Caruso暫時應該得鷹/巫想要
騎同Pacers唔會要
人地啲source 講兩日話人地出full ml 佢走硬
咁唔通我信你唔信人地有個剔咩
傳聞都分合理唔合理架
唔合理既睇黎做乜
不過如果佢mle去熱歡迎bin我c
仲有個中產 唔知簽邊個
Mk 個s&t 又係未知之數
簽到個防守3d 跟手換到buddy就正
REPORT: Ben McLemore signs with the Blazers, via @MikeAScotto

Ben仔
猴真係好鍾意湖
睇唔睇關你撚事咩
暫時得鷹/巫想要同人地出full mle走硬有咩關係?
同埋巫鷹想要都係source講同埋合理
我講緊佢有機會去邊隊
錢我一直都係話8-10m
湖半額中產同全額都爭⼀半 條友自己起電視同人講錢唔係問題 想拎冠 有幾唔合理 定你無睇個訪問淨睇啲fanpage文字報告
咁你中意睇無人會阻你
不過你中意信咪信
Carmelo Anthony, as reported by @TheSteinLine, is weighing offers from both the #Lakers and #Knicks. Source says he is leaning towards L.A., but New York has made it a tough decision.
佢依家好尷尬
上年已經擺明不滿
但算敬業冇乜鬧情緒
係啊佢話錢唔係問題
但呢度好多人信Derozan 5.9m入湖呀嗎
我講緊佢s&t降薪收20-25m啊
上年班人講到佢唔接受訪問好大年事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞