[大師兄返黎喇] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(292)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有 first round pick而又想清cap
搵thunders傾下啦
依家網都搵thunders清daj
好奇怪ddr無消息
不過ddr點都唔似中產入任何一隊架啦
去牛都好睇
鼓佬mk無左影
Heats 追緊ddr 可以重聚lowry
傳緊ddr 有機會中產入熱火
上個post又話oladipo底薪加入la
係咪正係簽左4隻 點解好似簽左好多人咁
鼓佬係咪想食迷你中產 咪撚啦屌 留比 Patty
我真係搵唔到有邊個講話中產入heat
咁東岸就好睇 bucks 無咗pj 之後點打
懷疑你地係咪睇緊大陸既FF新聞
Another free-agent duel of interest: Carmelo Anthony is weighing interest from both the Lakers and the Knicks, league sources say.

And Golden State has joined the Lakers and Nets in the Patty Mills chase, according to @anthonyVslat

唔知NYK爭乜鳩 番去又無冠衝又為錢?

** McLemore去咗拓荒者 Dame仲話睇下點補強 仆街90m續 Powell 點補強
咪過黎養傷啦
lin
啲台灣狗真係弱智PJ Tucker 俾人簽走咗,成班人走去goodbye THT
Ariza退化晒啦wo 唔係好應該簽
WE都唔錯
但Kent Bazemore上季係勇士唔係打得好柒?無留意
melo想返紐約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞