[大師兄返黎喇] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(292)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
做乜唔簽ab0
罷工撚要黎做咩
大把機會出 lbj ad一個老一個傷殘
黎到湖就冇4成啦
The free agent market got awfully chilly ❄️❄️

Charlotte, OKC and San Antonio with some flexibility outside of teams with their exceptions.

大魚 Kawhi DDR DVD Otter Potter
蝦毛 Melo 大摩 Gay Mills Dragic Oladipo AI DG JJredick AB0 Lou Will Reggie Jackson 表妹 鼓etc…

枱面得番呢啲 要邊個
睇到佢折墮我好撚開心
抵啦
佢呢種利用威脅/同炒新聞去搶高人工,唔係靠自己打出來。

e 家威脅唔成,心都涼哂等睇佢折墜
Bazemore 好唔好? 冇留意
淨低唔多選擇
快啲搶到Carmelo, Mills/ gay / Hield 就正
D green,AI, JJ Reddick 或者AB0都可以

DDR 好似完全冇人理咁

最後Dame 真係玩左成個聯盟Portland 都冇補強,一係留,一係去NYK, 但係人哋都唔知重有冇cap

有冇ching 可以list out 依家我湖嘅rosters
想知會員責任哥點睇
Melo
Westbrook
Ellington
Bazemore
McKinnie
Foj
Tht
AD

如無意外Dudley 字母 gasol應該會留到
reggie
ddr 刺都未肯放手
屌唔記得咗ariza Howard
字母唔係去其他league 搵食咩
Dudley 一定留啦 四巨頭 ,食飯都有份
佢不如直接轉做助教算啦
Nick Young同Jordi Meeks未有隊
Ufa 放乜手?
刺想snt
其實現在湖未有正選sg和媭備PF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞