[大師兄返黎喇] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(292)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
猴依家究竟sign咗未?
淨係話agreed to return,無話agreed to deal
係咪又撚
有邊個confirm左?
猴 ariza?
Drummond條垃圾低薪就要
mpj ?
要過幾日先可以簽
依家係口頭承諾
屌 opj自膠
勇有moody同kuminga唔練?
你留意下啲ig page,Ariza,WE同Kent.B係寫agreed to a one-year deal,猴淨係寫Agreed to return
人地睇source之鬼黎 洗你教
咁唔知了 反正呢4個都開曬post返湖
唔會好似上年咁柒下話
咁多年黎得 DAJ咁撚仆街掉轉頭
其餘應承咗公佈得都唔會有人再傾 時間咁緊無一個就要打第二個 所以 DH, Ariza, Ellington, Bazemore 係入硬 除咗Ariza 另外3個social media都出咗post
同意,依條友成日發花癲,冇要佢最好
未傾好合約細節 睇仲有有咩動作先
Lbj洗唔洗叫聲Ariza做大師兄先
依家都大機會留湖做第六人
老底過大飛報復社會
我係湖表承意 就出2年offer 佢呢兩年打法大把貨賣 企定定又block又食餅 好撚過隻鼓 籃底波未識接
既然睇ig page點解唔睇猴本人ig
無計
望佢15m-18m左右簽到
唔岩就季中換個個
大波同禿係公牛重聚
見到禿有大約都鄧佢開心
呢幾件唔錯WO
有高度有防守
好過死追D 射3分 4成幾既
橫掂黎到拍我皇命中自動-15%

Washington heading into the night was over the cap with only the $9.5M midlevel exception available.

A contract higher would require a sign-and-trade

睇下古定Harrell 過網finals報牛湖
Starting lineup:
Ad
Lbj
WB
Howard
Bazemore?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞