[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (24) - 出道三周年粗卡 이달소가 우리한텐 선물이에요~

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

HAPPY GOWON DAY ^♡^

https://twitter.com/loonatheworld/status/1461349872032911361
支持其他成員都多啲出生日PO
Heejin啊啊啊原本只係期待會係練習室Practice下既Cover片就算
估唔到會有呢種Level既睇 羨慕咗其他團既好耐 佢地終於有得正正常常出Cover
Dance/song cover應該每個禮拜都要有啦掛
https://twitter.com/midzyorbit1/status/1461533163956572163
等咗5年
真驚佢又一個一個咁輪住 何年何月先齊 見Orbit仲期待合唱Cover
不過依家成日係Vlive聽到其他房練歌 準備好期待了
得頭三個member有出cover

最好就song cover同dance cover都出下..而且subunit出道之後都冇攞出黎玩過,出d subunit嘅cover過下癮都好吖

1日有50張自拍
還掂都未有CB 練習吓出多啲Cover開吓Vlive 有野做下咪幾好
始終有完整一首Cover真係好 以前成日得Vlive or節目Cover一小part
極多Gowon圖 太幸福了
點解Cocomong把聲變咗

Hula hoop dance practice 仲多view過MV
BBC: 不要再說了 早知就剩出dance practice慳番筆

塊面太包唔係好夾
hyeju都剪咗?
係喎 睇到有幾條短毛
搞咩個個都剪 有半隊有瀏海
個幾條短毛幾正
生牛肉所以呢d野真係唔多夠膽食
賢真好似Choerry Hye咁剪幾條毛 應該好啲
唔太岩咁密既 依家好似Sowhat時既Jinsoul 同前排貼髮片既Chuu咁怪怪地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞