[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (24) - 出道三周年粗卡 이달소가 우리한텐 선물이에요~

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

唔怪得話拍MV時拍開槍Scene會手震 支手槍咁大把

Showroom啲衫咪好地地幾好睇 Cody成日靠害 蠟筆咩

頭先Showroom話前排先拍完MV 睇嚟要等出碟先有了
日式style
聽完 我自己鐘意Starseed多啲 不過兩首都真係本月未試過既Style
PS 覺得首Citypop唔太夠city 同原曲差別唔太大咁
Heejin個頭髮
唔知可以表達d咩
in youtube music we trust?
starseed好聽d 似jpop多d
不過又格硬加返part rap落去
宣傳真係唔夠 得個新開既JP TWITTER 又唔釋韓文英文比大家睇
咩都靠Orbit自己嚟 好多人都唔知今日幾點出歌係邊到出咁
屌佢係咪因為注資條款被迫去日本出道?
好似唔想搞咁款
真係似 同埋覺得佢想掉哂比日本嗰邊搞 自己唔洗煩咁
vi starseed除咗조 조 조아요之外係咪冇啦
日文歌得兩句韓文歌詞
係啊 所以Twitter班人又屌緊
海外屌BBC VIVI冇LINE 韓國就屌BBC 又唔出Schedule要Chaeyeon IG講先知 真係再次做咩都比人屌
bbc係搏屌姐....平時唔俾line佢就話佢韓文唔掂姐,日本歌唯二兩句居然俾翻韓文佢,想點....

不過Go won好似多咗好多line

其實公主比想像中唱得Yeojin近幾次都唱多咗Rap part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞