[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (24) - 出道三周年粗卡 이달소가 우리한텐 선물이에요~

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
原來我記錯 上星期都冇PO 只係Daum個Schedule有寫

第一眼睇成bbc can not ...
btw,感覺唔似真AC...冇理由公司介紹練習生用類似師姐團嘅名...而且練習生嘅野一日未出道都仲有可能轉,仲要有本月 pre-debut d blur girl嘅歷史
出咗新聞仲叫唔叫suprise
唔知啦 見啲人話咩條女有個人IG LIKE咗個PO 所以似真
剩係知依家得一隊都冇資源冇野撈 下次CB又無了期咁 又未紅到 仲想出多隊嚟爭 幫撚完你還債仲要湊女 幾時先出糧DLLMBBC 又準備入番雪櫃 坐監咁咩柒都唔比做

btw我HEEJIN出道5年都未有得開個人IG 屌你老母李鐘明
又係得番Chuu有野做 仲要義工

AEONG日記
聽日到Jeong Min
d留言全部叫佢地走 離開bbc
俾你痴到gp999嘅人氣又有咩用
有錢搞咩
bbc係得嘅….
睇到post第一時間基本上都係諗呢樣

btw,魷戲好一個縮寫
bbc真係keep住update gp999班女
是但啦 係咁先啦 懶得再屌啦

JINSOUL是最好的
希望多啲呢啲互影既相睇記得之前Lip都出過一輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞