[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (24) - 出道三周年粗卡 이달소가 우리한텐 선물이에요~

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
https://twitter.com/InformLoona/status/1442675383242006547?s=19

The financial difficulties of Blockberry Creative, the agency of the group Loona, have reached a serious level, and the red light has been turned on for LOONA's future activities...

Blockberry財困?
本月賺得唔少都可以財困, 間公司有幾垃圾
HYPE/BIGHIT要唔要新女啊?賣畀佢地好過係垃圾BBC
【熱帖】實時間在kpop論壇中出大亂的現在都還沒能收到清算的愛豆本月少女金智雨
Q:最近清算還不錯嗎?
Chuu:不是...還沒(收到) 嘿嘿
看著強顏歡笑的chuu的樣子粉絲們心都要碎了..
現在chuu所拍的單人廣告就超過了5個,再加上固定綜藝和油管頻道Chuu can do it也都在進行,但竟然還沒收到清算...
現在所屬社Blockberry近況...陷入了嚴重的資金困難
HYPE自己都準備開3隊新女團
*Hybe
我地不如集資買起本月
件腦細仲死攬住唔放手 可以點
講真唔解決佢都好難搞掂 咩太大投資落重本咩撞武肺冇商演就算啦 最大主因就係件垃圾腦細唔識經營 仲搞到一大單蘇州屎要幫佢還 拎住好牌又唔識打 開頭洗咁多錢但又學人搞咩鳩神秘主義 搞個BRAND唔宣傳等運到咁 啊又真係比佢有運個團賣到下碟算有人識 但又繼續垃圾經營手法 大公司都死啦

原來管理SNS同翻譯個STAFF已經出盡哂力 冇糧出都比心機
怪錯佢了
仲有都怪錯咗Cody 每次都日屌夜屌 屌佢批發 又笑佢環保 求原諒

係想補血就快手放哂堆Unreleased Contents出嚟啦
怪錯亂剪choerry頭個staff了
一開始仲話間公司有錢到去唔同國家拍mv
唔夠幾年就話財困
我Chuu賺咁多都養唔起間垃圾公司
https://www.youtube.com/watch?v=rXp_5QgXcQU&ab_channel=loonatheworld

BBC對於任何消息都係無視要出圖/片都係繼續出
btw,
https://youtu.be/rXp_5QgXcQU
班囡又要翻去剪Vlog度日 Heejin又畫畫又練結他個個有Talent都唔比空間佢地發揮 五周年都嚟我DLLMBBC 李鐘明李鐘玄金善惠 三件垃圾FUCKOFF啦
撞咗
又會d時間撞得咁岩
今日咁多Po既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞