[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (24) - 出道三周年粗卡 이달소가 우리한텐 선물이에요~

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
Ryan係咪都冇錢收
佢冇錢收就抵死啦
我想知呢個職位有冇錢收
請義工
呢個位都義工唔驚俾條友穿櫃桶底
仲有片出都幾有良心
唔似有

https://www.instagram.com/p/CUiDYhshkQ6/?utm_medium=copy_link
Gowon Choerry去溜冰
韓國時間凌晨一點出po係咩料 staff開ot
https://youtu.be/7pi0KtPtxws
Orbit係咪要同Ryan大和解
按照 Apple Music 的版權信息,BlockBerry Creative 將 [12:00] 以前的專輯版權全部售出了給 Danal Entertainment(而不是授權印刷再版),這也是可能其盡快還清債務的原因。

這樣的後果是,本月少女的流媒收益將大部分流入該公司,以及如果進行商業活動和演唱會等事項,可能也會需要向 Danal 支付版權,具體視出售協議而定。再版專輯的收益也已 Danal 分成,BBC 可獲得收益在PB / 包裝等非音樂元素。(圖2 YouTube 版權授權頁已顯示 BlockBerry Creative 不再擁有往前專輯版權)

兩年前出售後 Mnet 頁面便將 Blockberry Entertainment 的授權提供商與經紀公司名字移除(通常會出現在後者)(P3)

授權發行和版權所有的差別(P4)

注:(P):音樂母帶所有權,即出版權
danal本身好似淨係做發行?bbc會唔會連本月都賣埋俾佢
痴撚線 件仆街真係冇諗過拎錢出嚟 賣下呢度扣下嗰度籌旗咁還錢 屌快啲賣公司啦
不如放生班女啦 搞到咁 predebut到# 最正個d賣哂佢
就賣埋班女都唔拎錢出黎還債

都唔明bbc點做生意...pre-debut 去咗咁多地方影咗咁多相都唔考慮出翻d photobook...
真係出到再講啦 編舞錢都比唔起 叫佢地自修出道咩 咪又係拖住人地 快啲走好過啦
swf好似一路都冇出po 唔係有orbit有睇 我真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞