我想講有啲人真係唔識同女仔溝通

316 回覆
3850 Like 83 Dislike
跟住呢 d 死毒撚又話人係雞囉!
呢啲咪老竇老母縱慣晒佢,
唔受得批評
仲有好普通講句都咁大反應
同支那人一樣玻璃心
識講野都係技巧黎
無論男女咁做都好冇禮貌 講緊基本禮貌同尊重
正如有同事好rude咁行埋笑你:gel唔gel頭都係咁架啦,慳返時間好過
呢d人應該成日講野得罪人,所以標題應該改做,有d人真係唔識做人
其實 班所謂毒撚唔係唔識同女性溝通
而係直頭唔識同(人)溝通
抵鳩班友死 唔好出黎怨同留負評 夠膽出黎講兩句
Sor9ly囉
唔係好明既然你覺得女人咁難頂點解仲要同女人拍拖
同男人拍拖好好多, 無女人咁煩, 不如考慮下?
講緊係 基本尊重同一般溝通都有問題
聽完真係嚇撚死人

邊條毒L偷偷負評
早幾年中過伏 所以而家係咪都會話靚
其實都唔係剩係女人問題既
最大問題係有班男人做爛市 條女再廢都養佢唔會教佢
造就左依班自以為身嬌肉貴既大懶蟲
情況就好似有班廢青日日係屋企唔做野食老豆老母
仲要唔比老豆老母話佢 一話佢就話 你咪唔好養我囉
但好多時佢老豆老母都從來冇放棄過佢
知唔知點解? 係愛阿哈里
從來唔審視自己問題 仲要旨意人接受依啲咁蠻橫無理既自己 依啲諗住得幼稚既人先講得出好
亦都正正證明左港女根本都唔識得愛人
只係享受緊被愛既感覺
所以我點解會話女人自私
幾靚喎,食落都ok,不過減肥人士表示如果可以清淡啲就更好,焗多陣再整脆少少成件事仲正,哈哈

咁咪完咗成件事
對面有返咁上下智慧都會明你講乜,既表達到你睇法,又唔會搞到人落唔到台,啲人一句duc埋去,人哋梗係黑面啦
其實男女都有呢d比人縱慣晒既人架啦
我有個fd係屋企獨仔, 夠比屋企人縱到份人好自我中心唔理人感受
你咁岩遇到既係自私既女, 唔代表個個都係咁
唔好以偏概全啦
你咁講就岩聽啦
唔好講到女人係咁架啦吹咩
而係依啲女人係有問題應該搵第個正常女人
如果你唔係上面講果種女人 我絕對欣賞你
push
我都講有d人真係唔識溝女
樓主就係毒撚
我就係溝左條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞